Πρόσωπα - εκπλήξεις στην διοίκηση του δήμου Καλλιθέας

IMAGES: Γρηγόρης Μωυσιάδης IMAGES: Γρηγόρης Μωυσιάδης
03 Σεπ
2019

Προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους αναμένεται να στελεχώσουν την νέα διοίκηση του δήμου Καλλιθέας για την τετραετία 2019-2023. Ο λαός της Καλλιθέας έδωσε για δεύτερη συνεχόμενη φορά ψήφο εμπιστοσύνης στην διοίκηση Κάρναβου και η νέα σύνθεση της διοίκησης θα ανακοινωθεί από ώρα σε ώρα.

Ωστόσο, με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Καλλιθέας «Σοφία Λασκαρίδου» στην Καλλιθέα η τελετή ορκωμοσίας του δημάρχου και των μελών δημοτικού συμβουλίου και των κοινοτικών συμβουλίων του δήμου Καλλιθέας για τη νέα δημοτική περίοδο 2019-2023.


orkomosia kallithea 2019 01

Στην ορκωμοσία παραβρέθηκαν επίσης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων αρμόδιος για Βιομηχανία & Εμπόριο, Νίκος Παπαθανάσης, ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, μέλη της Περιφέρειας και διοικήσεις πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της πόλης.
Την ορκωμοσία τέλεσε ο Άγιος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης πατέρας Συμεών Βολιώτης. 

orkomosia kallithea 2019 03


Κάρναβος: Ορκιζόμαστε πίστη και αφοσίωση στο δημόσιο συμφέρον

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος εκλέγεται για δεύτερη συνεχή θητεία, στον σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Είμαστε εδώ σε μια ιερή στιγμή για τη δημοκρατία στην πόλη μας αλλά και σε μια πολύ σημαντική στιγμή για την πορεία της Καλλιθέας μας στο μέλλον. Δίνουμε τον όρκο μας δηλώνοντας πίστη και αφοσίωση στο δημόσιο συμφέρον και στους πολίτες αυτής της όμορφης και ιστορικής πόλης. Δηλώνουμε ότι θα δώσουμε τον μεγάλο αγώνα για να βελτιώσουμε την ζωή στην Καλλιθέα, ανταποκρινόμενοι στην εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες της, στις πρόσφατες εκλογές ... Εύχομαι σε όλους τους συνάδελφους στο δημοτικό συμβούλιο να έχουμε μια δημιουργική θητεία. Καλή δουλειά!»

orkomosia kallithea 2019 04

Τελευταίες ειδήσεις