Χαμός.. - Νέο κρούσμα ρευματοκλοπής στη μαρίνα - Γιατρός αυτή τη φορά ο σκαφάτος...

Αυτό είναι το σκάφος που "συνελήφθη" να ρευματοδοτείται παράνομα - ΦΩΤΟ Αρχείου kallitheaonline.gr Αυτό είναι το σκάφος που "συνελήφθη" να ρευματοδοτείται παράνομα - ΦΩΤΟ Αρχείου kallitheaonline.gr
09 Αυγ
2016

Νέο κρούσμα ρευματοκλοπής στη μαρίνα απασχολεί από εχθές τον δήμο Καλλιθέας.

Στο νέο αυτό κρούσμα, κάποιοι είχαν τραβήξει καλώδιο από παροχή στο χερσαίο τμήμα της μαρίνας (σε απόσταση περίπου 30 μέτρων) μέχρι το σκάφος «Ματ...» το οποίο ελλιμενίζεται στην προβλήτα 3. Το σκάφος αυτό ελλιμενίζεται στη μαρίνα της Καλλιθέας για περισσότερο από 2 χρόνια και ανήκει στον Ιατρό Ν.Π.

Ρεπορτάζ: Μάνος Μεϊμαράκης

Ο δήμος Καλλιθέας εδώ και μερικούς μήνες έχει κατεβάσει το ρεύμα σε προβλήτες στις οποίες οι ιδιοκτήτες των σκαφών αρνούνται να συνάψουν συμβάσεις ελλιμενισμού. Στις προβλήτες αυτές είναι και η 3 στην οποία βρέθηκε ελλιμενισμένο το σκάφος που «συνελήφθη» να ηλεκτροδοτείται με αυτόν τον τρόπο.

Για το νέο κρούσμα ρευματοκλοπής, εκπρόσωπος του δήμου Καλλιθέας κατέθεσε σήμερα νέα μήνυση για ρευματοκλοπή.

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος Καλλιθέας πριν από μερικούς μήνες κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για εκτεταμένη ρευματοκλοπή στη μαρίνα.

Όμως, παρά το γεγονός ότι αναμένεται και δικαστική απόφαση με την οποία αναμένεται να ξακαθαρισθεί αν ο δήμος Καλλιθέας ορθώς διέκοψε την ρευματοδότηση σε ορισμένουςπροβλήτες προκειμένου να περιορίσει τα φαινόμενα ρευματοκλοπής, τα φαινόμενα αυτά δεν έχουν εκλείψει.

Τέλος, όλα αυτά συμβαίνουν ενώ και οι Επιθεωρητές-Ελεγκτές ζητούν από τον δήμο Καλλιθέας να αξιώσει με κάθε νόμιμο τρόπο τα ανείσπρακτα ανταποδοτικά τέλη απ' όσους έκαναν και κάνουν χρήση των υπηρεσιών της μαρίνας.

Δείτε επίσης:

Έτσι κλέβουν το δημοτικό ρεύμα στη μαρίνα της Καλλιθέας - BINTEO-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

 

Δεύτερο κρούσμα ρευματοκλοπής στη μαρίνα με εμπλεκόμενο πρώην αντιδήμαρχο

 

 

 

 

 

Τελευταίες ειδήσεις