Με συλλήψεις και αυτόφωρο - Υποψήφιοι στην Καλλιθέα προειδοποιούν δικαστικούς αντιπροσώπους

Με συλλήψεις και αυτόφωρο - Υποψήφιοι στην Καλλιθέα προειδοποιούν δικαστικούς αντιπροσώπους
23 Μαϊ
2019

Σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απόπειρα αλλοίωσης της σταυροδοσίας, δηλώνουν ότι βρίσκονται υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στην Καλλιθέα.

Το ρεπορτάζ του kallitheaonline.gr Άλλον ψηφίζεις, άλλος “εκλέγεται” - Δείτε πως αλλοιώνεται η σταυροδοσία στις δημοτικές εκλογές προκάλεσε αίσθηση όχι μόνο σε νέους αλλά και σε παλιούς υποψηφίους.

Αρκετοί από διαφορετικές παρατάξεις επικοινώνησαν με το kallitheaonline.gr με την παράκληση να δημοσιευσθεί ότι η πρόθεση τους όπου συναντήσουν τέτοιου είδους απόπειρες, είναι να κινηθούν νομικά κατά δικαστικών αντιπροσώπων και όλων των εμπλεκομένων οι οποίοι θα εντοπισθούν να επιτρέπουν “παρατράγουδα” στην καταμέτρηση των ψηφοδελτίων. 

Η προσοχή όλων στρέφεται σε συγκεκριμένους υποψηφίους οι οποίοι έχουν επιχειρήσει κατά το παρελθόν να αλλοιώσουν την σταυροδοσία υπέρ τους και σε συγκεκριμένα εκλογικά τμήματα. 

Η προσθήκη επιπλέον σταυρών προτίμησης, η αντικατάσταση ψηφοδελτίων κατά την καταμέτρηση και η εξαφάνιση σάκων με ψηφοδέλτια και επιστροφή τους αρκετή ώρα αργότερα είναι οι τρεις κύριες μέθοδοι αλλοίωσης της βούλησης των πολιτών. 

Μάνος Μεϊμαράκης

Τελευταίες ειδήσεις