Ο Ασκούνης φοβήθηκε την πλατεία - Τρέμει την σύγκριση μερικά εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές

Ο Ασκούνης φοβήθηκε την πλατεία - Τρέμει την σύγκριση μερικά εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές
23 Μαϊ
2019

Με αντισυγκέντρωση κλείνει τον προεκλογικό του αγώνα την Παρασκευή ο επί 16 χρόνια πρώην δήμαρχος Καλλιθέας, Κώστας Ασκούνης.

Με μια τακτική που θυμίζει έντονα Κώστα Λαλιώτη στα καλύτερα του, ο 65χρονος πρώην δήμαρχος την ώρα που θα βρίσκεται σε εξέλιξη η ομιλία του δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβου στην πλατεία Δαβάκη, ο ίδιος θα βρίσκεται στο εκλογικό του κέντρο σε μια τελευταία του προσπάθεια να πείσει ότι επέστρεψε για να “σώσει” την Καλλιθέα.

Ο πρώην δήμαρχος φοβήθηκε την συγκέντρωση στην πλατεία Δαβάκη και την σύγκριση με τους άλλους υποψηφίους, παρόλο που υπήρχε ελεύθερη ημέρα για να πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία. Την Δευτέρα στην πλατεία Δαβάκη μίλησε ο Λάζαρος Λασκαρίδης, η Τρίτη έμεινε κενή, εχθές Τετάρτη μίλησε ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, σήμερα Πέμπτη μιλά στην πλατεία Δαβάκη η Βάσω Μαργαρίτη και την αυλαία των κεντρικών εκδηλώσεων των υποψηφίων δημάρχων κλείνει την Παρασκευή ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν επιδίωξε να μιλήσει σε καμία από τις ανοιχτές πλατείας της πόλης, αλλά περιορίσθηκε σε ομιλίες σε κλειστούς χώρους.

Το τελευταίο σύνθημα του περί "πλειοψηφικού ρεύματος" υπέρ του στην πόλη όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ακόμα μια αποτυχημένη προπαγανδιστική απόπειρα, από αυτές που επιχείρησε δεκάδες φορές στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Τελευταίες ειδήσεις