Ολομέτωπη επίθεση Ψαλιδόπουλου σε Κάρναβο και Μαργαρίτη

psalidopoulos evaggelistria-005

Με σαφείς αιχμές προς τους υποψηφίους δημάρχους Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβο και Βάσω Μαργαρίτη, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας, υποψήφιος δήμαρχος, Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, ανέβασε τους τόνους της προεκλογικής αντιπαράθεσης την Κυριακή το βράδυ.

Ειδικότερα, από το βήμα της ομιλίας του στον πεζόδρομο της Ευαγγελιστρίας, ο κ. Ψαλιδόπουλος ζήτησε από τους δημότες να δώσουν τέλος στις παθογένειες, τους κομματικούς μηχανισμούς και τις μηχανορραφίες και να αναλάβουν ενεργό δράση για να προχωρήσει η Καλλιθέα μπροστά.

psalidopoulos evaggelistria-003

Επίσης ο κ. Ψαλιδόπουλος, αναφερόμενος στα μεγάλα έργα ανάπλασης του Παραλιακού Μετώπου και του παλαιού ιπποδρόμου, ο Αντιδήμαρχος και υποψήφιος Δήμαρχος Θοδωρής Ψαλιδόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Έχουμε μιλήσει τόσες φορές για την τεράστια σημασία των έργων αυτών για την πόλη της Καλλιθέας. Για το πώς αυτά τα έργα μπορούν να συμβάλλουν τα μέγιστα στην ανάταξη της πόλης μας και να αποτελέσουν έναυσμα για την έξοδο της κοινωνίας της Καλλιθέας από την οικονομική κρίση, συγκεντρώνοντας όλες τις παραγωγικές της δυνάμεις. Θέλω ωστόσο να σημειώσω κάτι σε αυτό το σημείο. Για αυτό το επίτευγμα, το οποίο τώρα όλοι οι συνάδελφοι επιχειρούν να οικειοποιηθούν, δεν εργαστήκαμε όλοι το ίδιο. Την ώρα που ο Δήμαρχος Κώστας Ασκούνης και ορισμένοι άλλοι άνθρωποι τρέχαμε για να πετύχουμε αυτό το στόχο, κάποιοι διοργάνωναν συγκεντρώσεις για τσάι, ενώ άλλοι μας κατηγορούσαν ότι εξυπηρετούμε συμφέροντα».

psalidopoulos evaggelistria-006

Στην ομιλία του ο κ. Ψαλιδόπουλος έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ανάγκη να ενεργοποιηθούν οι πολίτες και να λάβουν την τύχη του Δήμου στα χέρια τους με μοναδικό κριτήριο το καλό και την πρόοδο του ίδιου του Δήμου.

"Τελείωσαν οι εποχές των ημετέρων, των φίλων και των ρουσφετιών. Βρισκόμαστε όλοι μαζί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα, που αποτελεί ουσιαστικά το διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής.

Ή θα αντιληφθούμε όλοι μαζί ότι πρέπει να δώσουμε ένα τέλος στις παθογένειες, τους κομματικούς μηχανισμούς και τις μηχανορραφίες του παρελθόντος, που μας έφτασαν στο σημείο της σημερινής κρίσης, ή θα πρέπει να σταματήσουμε να μεμψιμοιρούμε για την κατάσταση που βιώνουμε. Πρέπει να αναλάβουμε ενεργή δράση και θα κάνουμε κάτι για να προχωρήσουμε μπροστά την πόλη με συμπαραστάτες τους πολίτες της . Και αυτό θα γίνει με όρους κοινωνικής συνοχής, ισότητας και ισονομίας.

Βέλη σε Κάρναβο και Μαργαρίτη
Δεν μπορούν να περιμένουν ορισμένοι να κερδίσουν τις εκλογές με χατίρια και ρουσφετάκια. Δεν μπορεί Βάσω μου να περιμένει κανείς ότι θα κερδίσει τις εκλογές με πελατειακές σχέσεις για τα νεκροταφεία και τους παιδικούς σταθμούς. Δεν μπορεί κανείς Δημήτρη μου να περιμένει ότι θα κερδίσει τις εκλογές με προεκλογικά πυροτεχνήματα για ανοιχτές αγορές, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν είναι ικανές να υποκαταστήσουν το κοινωνικό έργο του Δήμου, ενώ συγχρόνως βλάπτουν την τοπική αγορά της Καλλιθέας.

Σε όλα αυτά, τόσο εγώ όσο και οι άνθρωποι που απαρτίζουν τη δημοτική παράταξη «Η Καλλιθέα Μπροστά» τους γυρνάμε την πλάτη. Ήρθε η ώρα να τα ξεπεράσουμε μια και καλή, αλλιώς θα μας ξεπεράσουν αυτά, με ό,τι καταστροφικές συνέπειες θα έχει αυτό για την πόλη μας. Αυτό ζητάω λοιπόν από όλους εσάς που συγκεντρωθήκατε απόψε εδώ, στον πεζόδρομο της εκκλησίας της Ευαγγελιστρίας. Εάν συμμερίζεστε την άποψη ότι ο Δήμος μαζί με τους ενεργούς πολίτες πρέπει να χαράξει μία νέα πορεία και να απαλείψει όλα αυτά, αυτό που ονομάζουμε το παλιό, τότε την Κυριακή που μας έρχεται αποφασίζουμε να γυρίσουμε σελίδα στο καινούργιο, για να πάει «Η Καλλιθέα Μπροστά". 

Τελευταίες ειδήσεις