Λάζαρος Λασκαρίδης: «Στη μαρίνα Καλλιθέας, δεν είμαστε όλοι ίδιοι»

Λάζαρος Λασκαρίδης: «Στη μαρίνα Καλλιθέας, δεν είμαστε όλοι ίδιοι»
15 Μαρ
2016

Με αφορμή τα όσα ακούγονται τελευταία για τη μαρίνα και την παραλία της πόλης, ο επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της παράταξής μας και την είσοδό της στο Δημοτικό Συμβούλιο, καταστήσαμε σαφές ότι είμαστε κόντρα σε εκείνους που στερούν έσοδα από τον Καλλιθεάτικο λαό.
Και στην υπόθεση της μαρίνας της Καλλιθέας, αυτό συμβαίνει με τις διοικήσεις του Δήμου να έχουν πολιτικές (το λιγότερο) ευθύνες γι' αυτό το πάρτι του χρήματος που στήθηκε εκεί.

Επί χρόνια ο Δήμος Καλλιθέας δεν εισπράττει τέλη ελλιμενισμού σκαφών, όπως αποδεδειγμένα μπορούσε, κι αντί γι' αυτό πλουτίζουν κάποιοι.

Για το λόγο αυτό, εδώ και ενάμιση χρόνο, ζητούμε επίμονα από τη διοίκηση του Δήμου να προχωρήσει στη διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τη μαρίνα και την παραλία. Ζητώντας, επιπλέον, να κληθούν σε αυτήν ο τέως δήμαρχος, ο τέως πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», που έχει την ευθύνη της περιοχής, καθώς και οι πρόεδροι των ναυταθλητικών συλλόγων.

Η άποψή μας είναι ότι η διοίκηση του Δήμου θα έπρεπε όχι μόνο να προσδιορίσει τη συνεδρίαση αυτή αλλά να συμβάλλει και αυτοβούλως στην περαιτέρω δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης κι όχι να περιορίζεται στις απαραίτητες κινήσεις τακτικής, που το μόνο που κάνουν είναι να προστατεύουν νομικά την ίδια.

Στη μαρίνα της Καλλιθέας κάποιοι εδώ και χρόνια θησαυρίζουν, τη στιγμή που ο μέσος Καλλιθεάτης χειμάζεται! Μέχρι πότε θα συμβαίνει αυτό; Έλεος!
Πρόσφατα, εξάλλου, ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση συναδέλφου δημοτικού συμβούλου-επικεφαλής δημοτικής παράταξης και συζήτησα μαζί του το θέμα της μαρίνας και της ευρύτερης παραλίας. Κατά τη συζήτησή μας απέρριψα την πρότασή του να συνδιοργανώσουμε στη μαρίνα εκδήλωση για τα ζητήματα αυτά.

Όπως που του είπα, οι απόψεις μας κινούνται σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση κι ως εκ τούτου για τη μαρίνα, δεν έχουμε τίποτα κοινό.

Ο εν λόγω συνάδελφος προχωρεί, όπως έχει το δικαίωμα άλλωστε, στην πραγματοποίηση εκδήλωσης της παράταξής του στη μαρίνα. Μου απέστειλε δε και πρόσκληση να παραστώ και να λάβω εκεί το λόγο. Τον ευχαριστώ αλλά, όπως του εξήγησα δια ζώσης, «μας χωρίζουν τόσα πολλά», που δεν μου επιτρέπουν να είμαι εκεί ή να εκπροσωπηθώ, όπως έκανα σε άλλες εκδηλώσεις της παράταξής του.

Προχωρώ δε, σε αυτές τις διευκρινήσεις διότι κάποια από τα εξωθεσμικά πρόσωπα που έχουν άμεσα συμφέροντα στη συγκεκριμένη περιοχή, διαδίδουν ότι θα παραστώ και θα χαιρετίσω τη συγκέντρωση»

Τελευταίες ειδήσεις