Έπεσαν οι μάσκες – Ο Ψαλιδόπουλος σε κοινή εκδήλωση με τον ΝΟΤΚ κατά του δήμου Καλλιθέας

Όσα δεν βλέπει ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος. Δεκάδες σκάφη σαν αυτά που δεν είναι ναυταθλητικά από το 2009 μέχρι σήμερα δεν πλήρωσαν ποτέ για ελλιμενισμό στον δήμο Καλλιθέας. Πλήρωναν στους Ομίλους Όσα δεν βλέπει ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος. Δεκάδες σκάφη σαν αυτά που δεν είναι ναυταθλητικά από το 2009 μέχρι σήμερα δεν πλήρωσαν ποτέ για ελλιμενισμό στον δήμο Καλλιθέας. Πλήρωναν στους Ομίλους
19 Μαρ
2016

Σε... κοινή εκδήλωση-διαμαρτυρία με τον ΝΟΤΚ κατά του δήμου Καλλιθέας, θα παραστεί αύριο Κυριακή στις 12 το μεσημέρι ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος...

Μέχρι να αποκαλύψει το αληθινό του πρόσωπο, προηγήθηκε μπαράζ δηλώσεων του κ. Ψαλιδόπουλου στα τελευταία δημοτικά συμβούλια ότι η υπόθεση της μαρίνας Καλλιθέας πρέπει να λυθεί πολιτικά -ενώ γνωρίζει ότι η υπόθεση απασχολεί πολύ σοβαρά και τον Εισαγγελέα Διαφθοράς. Μέχρι που ούτε καν έλαβε σοβαρά υπόψη του ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας στο οποίο οι δημοτικές παρατάξεις καταγγέλουν ενέργειες σε βάρος του θεσμικού ρόλου του δήμου με στόχο τον εκφοβισμό και παρεμπόδιση απονομής δικαιοσύνης στη μαρίνα.

Ρεπορτάζ: Μάνος Μεϊμαράκης

Πάντως, το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας έτυχε της προσοχής του Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλου ο οποίος έδωσε εντολή για άμεση διερεύνηση των καταγγελομένων σε αυτό.

 


psifisma


His master voice
Στο κείμενο της πρόσκλησης του για την αυριανή εκδήλωση, η οποία όλως τυχαίως θα πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο με την εκδήλωση του ΝΟΤΚ κατά του δήμου Καλλιθέας, ο κ. Ψαλιδόπουλος αναφέρει: "Ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος και η δημοτική παράταξη "Η Καλλιθέα Μπροστά" σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση με θέμα: "Η προοπτική του παραλιακού μετώπου και η ανάπτυξη της ναυταθλητικής μαρίνας του δήμου Καλλιθέας" την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 και ώρα 12:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων της παραλίας των Τζιτζιφιών".

Την ίδια ημέρα, αύριο Κυριακή δηλαδή, την ίδια ώρα, στην ίδια αίθουσα έχει προαναγγείλει εκδήλωση και ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας. Στο κείμενο της πρόσκλησης του ο ΝΟΤΚ αναφέρει: "Σας καλούμε στην συνέντευξη Τύπου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ομίλων ΝΟΤΚ-ΣΕΑΝΑΤΚ-ΙΟΠΔΕΗ για την λειτουργία της ναυταθλητικής μαρίνας δήμου Καλλιθέας και την απαράδεκτη αντιαθλητική συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής, την Κυριακή 20/3/2016 και ώρα 12:00 στην αίθουσα 110 της ναυταθλητικής μαρίνας στο Δέλτα Φαλήρου. Εμείς καλλιεργούμε τον ναυταθλητισμό. Ο Δήμος κάνει πολιτική στις πλάτες των αυριανών Ολυμπιονικών".

Τώρα, στα της κοινής εκδήλωσης Ψαλιδόπουλου – Παυλίδη κατά το δήμου Καλλιθέας, η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία δεν συμμετέχει όπως δεν συμμετέχουν ούτε οι Ναυτοπρόσκοποι, ούτε οι Αλιείς. Από τους 6 ομίλους που ελλιμενίζουν σκάφη μελών τους στη μαρίνα στην κοινή εκδήλωση αυτή δεν συμμετέχουν επίσης οι ΝΑΟΕΦ, ΣΙΠ ΟΤΕ και ΟΝΚΕ. Συνολικά δηλαδή, (όπως τους έχουν καταγράψει στην έκθεση τους οι Επιθεωρητές του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης) από τους 9 φορείς που ελλιμενίζουν σκάφη τους στη μαρίνα και κάνουν χρήση των υπηρεσιών που παρέχει, την εκδήλωση στηρίζουν μόνο οι ΝΟΤΚ, ΣΕΑΝΑΤΚ και ΙΟΠΔΕΗ.

Λασκαρίδης: "Δεν είμαστε όλοι ίδιοι"
Κάποιοι επιχείρησαν να εμπλέξουν και το όνομα του Λάζαρου Λασκαρίδη στην οργάνωση αυτής της εκδήλωσης.
Υπήρξε έντονη φημολογία τις τελευταίες ημέρες ότι θα συμμετάσχει και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ. Αν και οι θέσεις του είναι γνωστές για πλήρη διαφάνεια στην υπόθεση , ο κ. Λασκαρίδης αναγκάσθηκε να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία διεψεύδει τις φήμες αυτές.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος του ζήτησε την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης. 

"Κατά την συνάντηση μας της Παρασκευής 4 Μαρτίου με συνάδελφο-επικεφαλής παράταξης (η οποία έγινε κατόπιν δικής του πρόσκλησης) [ΣΣ.: εννοεί τον κ. Ψαλιδόπουλο] μας προτάθηκε – το τονίζω κατηγορηματικά – η συνδιοργάνωση εκδήλωσης στη μαρίνα, την οποία αρνηθήκαμε αφού ο προσανατολισμός μας στο θέμα αυτό, απέχει 180 μοίρες από το δικό του.

Δεν θα παίρναμε ποτέ μέρος σε μια εκδήλωση στην οποία τον ρόλο του συγκεντρωσιάρχη έχουν αναλάβει πρόσωπα που επιθυμούν τη διατήρηση του σημερινού κατεστημένου στη μαρίνα" ήταν μεταξύ άλλων η απάντηση του κ. Λασκαρίδη.

Πλην του... Δούρειου Ίππου, Θοδωρή Ψαλιδόπουλου ουδείς άλλος αρχηγός δημοτικής παράταξης θα παρευρεθεί στην εκδήλωση αυτή, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. 

Διαβάστε επίσης:
Μαρτυρία-αποκάλυψη σκαφούχου: "Πληρώνω τέλη ελλιμενισμού σε ναυταθλητικό όμιλο"

Λασκαρίδης: "Να κλείσει προσωρινά η μαρίνα. Η μπόχα της απλώνεται σε όλη την Αθήνα"


>Μην χάσετε την Δευτέρα από το kallitheaonline

 

Δήλωση - βόμβα που ανατρέπει όλο το περιεχόμενο των εξωδίκων
και των μηνύσεων σε βάρος του δήμου Καλλιθέας από Πρόεδρο Ναυταθλητικού Ομίλου:

"Ο δήμος Καλλιθέας από τα τέλη ελλιμενισμού
μπορεί να βγάλει πάρα πολλά λεφτά.
Και κακώς δεν τα εισπράττουν από τώρα"


 

 

Τελευταίες ειδήσεις