Ένας 45χρονος Καλλιθεάτης μεταξύ των θυμάτων της φονικής κακοκαιρίας στην Μάνδρα

Ένας 45χρονος Καλλιθεάτης μεταξύ των θυμάτων της φονικής κακοκαιρίας στην Μάνδρα
16 Νοε
2017

Ένας 45χρονος Καλλιθεάτης, πατέρας δύο παιδιών βρίσκεται μεταξύ των θυμάτων από την φονική κακοκαιρία στην Δυτική Αττική.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γ.Π. κινούνταν με το αυτοκίνητο στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών Θηβών στην Μάνδρα όταν ήρθε αντιμέτωπος με τον ορμητικό χείμαρρο. Κατάφερε να απεγκλωβισθεί από το όχημα του το οποίο τα ορμητικά νερά παρέσυραν αρκετά μέτρα.

Στη συνέχεια ο  45χρονος έδωσε πραγματική μάχη για την ζωή του επιχειρώντας να κρατηθεί από μια ελιά. Η φονική ορμή του χειμάρρου παρέσυρε όμως και τον ίδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό του περιβάλλον, ο άτυχος Γ.Π. στην προσπάθεια του να σώσει την ζωή του, πριν εκπνεύσει είχε δεχθεί πολύ σοβαρούς τραυματισμούς και αιμοραγούσε.

Η αγωνία στην οικογένεια του ώρα με την ώρα κορυφωνόταν καθώς από νωρίς δεν είχε δώσει σημεία ζωής, τα μέλη της οικογένειας του όμως γνώριζαν ότι είχε μεταβεί στην περιοχή της Μάνδρας για επαγγελματικούς λόγους. Ο πρώτος άνθρωπος που τον αναγνώρισε στο Θριάσιο όπου είχε μεταφερθεί η σωρός του, ήταν ο κουμπάρος του. Ενώ, σήμερα λίγο μετά τις 9 το βράδυ συντετριμμένη στο Θριάσιο βρέθηκε και η σύζυγος του για να προβεί και η ίδια στην επίσημη αναγνώριση της σωρού του.

Ο Γ.Π. γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλλιθέα, τον τελευταίο καιρό ζούσε στην Θήβα και κάθε εβδομάδα επισκεπτόταν την μητέρα του στην Καλλιθέα.

Σπαρακτικά είναι τα μηνύματα συμπαράστασης και συλληπητηρίων προς την οικογένεια του από δεκάδες φίλους του. 

pol01

pol02
pol03

pol04

Μάνος Μεϊμαράκης


Τελευταίες ειδήσεις