Νέο δόγμα αστυνόμευσης στην Καλλιθέα - Ενισχύεται σημαντικά το ΑΤ Καλλιθέας - Δείτε τι αλλάζει

Νέο δόγμα αστυνόμευσης στην Καλλιθέα - Ενισχύεται σημαντικά το ΑΤ Καλλιθέας - Δείτε τι αλλάζει
04 Μαϊ
2019

Με τρία περιπολικά δωρεά του δήμου Καλλιθέας στην Ελληνική Αστυνομία ενισχύεται και αναβαθμίζεται σημαντικά με υλικοτεχνικό εξοπλισμό το Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας.

Ήταν μια εξαγγελία του δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβου η οποία έγινε πράξη και είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Καλλιθέας κατά την οποία η διοίκηση του δήμου δεν πετά τυφλά στην ΕΛ.ΑΣ το μπαλάκι των ευθυνών, αλλά υποστηρίζει με αίσθημα κοινωνική ευθύνης και ρεαλιστικά την αστυνομική δραστηριότητα στην περιοχή.

Του Μάνου Μεϊμαράκη

Όπως ανακοίνωσε εχθές ο δήμαρχος Καλλιθέας, το ένα περιπολικό θα διατεθεί στο Τμήμα Ασφαλείας, το δεύτερο στην Άμεση Δράση και το τρίτο στην Τροχαία Καλλιθέας.

Πρόκειται για τρία σύγχρονα αστυνομικά οχήματα με τα οποία εξασφαλίζονται καλύτερες υπηρεσίες στον πολίτη και οπωσδήποτε συνθήκες ασφαλείας για το αστυνομικό προσωπικό.

karnavos peripolika

“Τα φαινόμενα παραβατικότητας δεν αντιμετωπίζονται με ευχές αλλά με συνέργειες” τονίζουν στο kallitheaoline.gr αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.
“Η εγκληματικότητα στις μέρες μας συνθέτει ένα πολυπαραγοντικό φαινόμενο και από τη μια πλευρά ναι μεν αντιμετωπίζεται αποφασιστικά με την πρόληψη και την καταστολή, αλλά από την άλλη είναι απαραίτητα και πολιτικά μέτρα”.

Νέο δόγμα
Η παρουσία της Άμεσης Δράσης στην περιοχή βεβαίως ενισχύει το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών και η 24ωρη αστυνομική δραστηριότητα ομάδων ΔΙΑΣ, Ζ και περιπολικών της Άμεσης Δράσης σε συνδυασμό με συνέργειες δήμου Καλλιθέας και Ελληνικής Αστυνομίας σε δράσεις όπως, ο θεσμός του Αστυνομικού της Γειτονιάς, οι εξορμήσεις του ΑΤ Καλλιθέας με τις ημερίδες ενημέρωσης στα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων και οι πεζές περιπολίες της ΕΛ.ΑΣ στην Καλλιθέα έχουν διαμορφώσει ένα νέο δόγμα αστυνόμευσης στην Καλλιθέα δίνοντας ήδη στην πόλη χειροπιαστά αποτελέσματα. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στο έργο της Αστυνομίας στην περιοχή πολύτιμο παρονομαστή αποτελεί και το Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας με αρκετές επιτυχίες και μεγάλη προσφορά στην πόλη.

Δείτε:

Με την Άμεση Δράση στην Καλλιθέα - 24 ώρες στο πλευρό των πολιτών, Απρίλιος 2019Πεζές περιπολίες στην πλατεία Δαβάκη, Μάϊος 2018Εξόρμηση του ΑΤ Καλλιθέας στα ΚΑΠΗ, Μάϊος 2018

Στιγμιότυπα από την παρουσίαση του Θεσμού του Αστυνομικού της Γειτονιάς από τον Διοικητή του ΑΤ Καλλιθεας, Ιούνιος 2015


Τελευταίες ειδήσεις