Γιώργος Καλαμπαλίκης: Ο άνθρωπος που έφερε στη ζωή περισσότερα από 1000 παιδιά στην Καλλιθέα

Γιώργος Καλαμπαλίκης: Ο άνθρωπος που έφερε στη ζωή περισσότερα από 1000 παιδιά στην Καλλιθέα
20 Μαϊ
2019

Οι ιατροί των ψηφοδελτίων έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά των ψηφοφόρων. Οι Καθηγητές Ιατρικής ακόμα περισσότερο. Αν είναι και Μαιευτήρες είναι οι άνθρωποι που όλοι κρέμονται από τα χείλη τους. 

Ο Γιώργος Καλαμπαλίκης είναι ο νεαρότερος Διδάκτωρ Ιατρικής στην Καλλιθέα και μάλιστα Χειρουργός Μαιευτήρας-Γυναικολόγος με εξειδίκευση στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή. 

Έχει δει με τα μάτια του το θαύμα της γέννησης εκατοντάδες φορές στην ζωή του καθώς έχει βοηθήσει περισσότερες από 1.000 μητέρες της πόλης να δουν και να αγκαλιάσουν για πρώτη φορά τα παιδάκια τους.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, το βαρύ βιογραφικό του και το γεγονός ότι θεωρείται φτασμένος στον χώρο του, παραμένει ταπεινός, προσιτός και ευγενής.

Από πολύ νέος βρέθηκε στο επίκεντρο κοινωνικών και πολιτικών αγώνων, μέσα από την ΟΝΝΕΔ και την ΔΑΠ Ιατρικής Αθηνών, και σε φιλανθρωπικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης αλλά και ως μέλος των Κοινωνικών Δικτύων του Δήμου, απ' όπου προσφέρει εθελοντικά ιατρικές υπηρεσίες σε όποιον έχει ανάγκη.

Θέλει, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων σε πρόσφατη ανάρτηση του στο facebook, να συμβάλει με την μακρόχρονη εμπειρία του στον τόπο που γεννήθηκε, “βοηθώντας στην υιοθέτηση και ενσωμάτωση νέων μεθόδων και τεχνολογιών της Ιατρικής στις ήδη υπάρχουσες δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας αλλά και στην ουσιαστική στήριξη των ευάλωτων ομάδων, των πιο δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας”.

Ίσως μέσα σε όλα που σκέφτεται, εφόσον οι πολίτες της Καλλιθέας τον εκλέξουν ως δημοτικό σύμβουλο, να προωθήσει την ιδέα μιας Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής στην Καλλιθέα, όπως υπήρχε παλιά. Ποιός ξέρει, θα μάθουμε σύντομα!

Ο Γιώργος Καλαμπαλίκης είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβου, Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ.

kalabalikis syn nov 129 b
Στιγμιότυπα από συνάντηση του Γιώργου Καλαμπαλίκη με φίλους και υποστηρικτές του σε γνωστό καφέ της πόλης

kalabalikis syn nov 109 b

kalabalikis syn nov 37 b

kalabalikis syn nov 11 b

kalabalikis syn nov 48 b

kalabalikis syn nov 13 b

kalabalikis syn nov 41 b

kalabalikis syn nov 111 b

kalabalikis syn nov 114 b

kalabalikis syn nov 115 b

kalabalikis syn nov 19 b

Μάνος Μεϊμαράκης

Τελευταίες ειδήσεις