Μήνυση από 2 γυναίκες σε γυναικολόγο στην Καλλιθέα για σεξουαλική παρενόχληση - Συνελήφθη ο ιατρός

Φωτο αρχείου Φωτο αρχείου
15 Ιουν
2020

Θύματα “ακραίας” σεξουαλικής παρενόχλησης κατά τη διάρκεια κλινικής εξέτασης τους, ισχυρίζονται ότι έπεσαν δύο γυναίκες από γυναικολόγο στην Καλλιθέα.

Οι δύο γυναίκες, όπως ισχυρίστηκαν στους Αστυνομικούς, δέχτηκαν σεξουαλικά υπονοούμενα πριν και κατά τη διάρκεια της εξέτασης, αλλά και σεξουαλικές χειρονομίες σε βάρος τους από τα γυμνά χέρια του ιατρού.

του Μάνου Μεϊμαράκη

Σοκαρισμένες από όσα επικαλούνται ότι έζησαν, προχώρησαν σε μήνυση σε βάρος του ιατρού ζητώντας την ποινική του δίωξη για σεξουαλική παρενόχληση.

Όλα άρχισαν προ ημερών, όταν οι δύο γυναίκες συνοδευόμενες από μία φίλη τους επισκέφθηκαν τον γυναικολόγο στο ιατρείο για πρώτη φορά, ενώ η συνάντηση μαζί του κανονίστηκε μέσω facebook.

Αφου ο ιατρός είδε τα αποτελέσματα των εξετάσεων που τους είχε ζητήσει, κάλεσε στο παραβάν αρχικά την μια από τις δύο και στη συνέχεια την δεύτερη.

Η πρώτη, όπως δηλώνει, βγήκε σοκαρισμένη από το παραβάν, χωρίς όμως να αναφέρει κάτι στις φίλες της οι οποίες περίμεναν έξω, ενώ στο παραβάν μπήκε η δεύτερη από τις φίλες της, στην οποία, όπως δηλώνει η ίδια, ο ιατρός επέδειξε την ίδια απρεπή συμπεριφορά.

Η μήνυση
Μάλιστα, η δεύτερη γυναίκα ισχυρίζεται επιπλέον ότι κατά την διάρκεια της εξέτασης της φίλης της, την άκουσε να διαμαρτύρεται. Όταν δε, όπως ισχυρίζεται, τον ρώτησε τι συνέβη προηγουμένως με τη φίλη της, εκείνος απάντησε ότι προσπάθησε να την χαλαρώσει, λέγοντας του με τη σειρά της να μην τολμήσει να το επιχειρήσει και στην ίδια.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την ίδια, κατά την διάρκεια της εξέτασης της ενοχλήθηκε και είπε στον ιατρό πως ότι κάνει δεν έχει καμία σχέση με γυναικολογική εξέταση και σηκώθηκε να ντυθεί για να φύγει.

Εξήλθε από το παραβάν κάνοντας νόημα στις φίλες της να την ακολουθήσουν και αποχώρησαν.

Στην συνέχεια, οι δύο γυναίκες υπέβαλλαν μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος του γυναικολόγου ζητώντας την ποινική του δίωξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο γυναίκες δεν δέχθηκαν ιατροδικαστική εξέταση.

“Ψεύδονται”
Μετά την μήνυση ο 35χρονος γυναικολόγος αναζητήθηκε και συνελήφθη. Όταν ενημερώθηκε για την μήνυση σε βάρος του έκπληκτος αρνήθηκε τις κατηγορίες, και ζήτησε την ποινική δίωξη των δύο γυναικών για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του. Στη συνέχεια κρατήθηκε στο πλαίσιο του Αυτοφώρου και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ο οποίος τον παρέπεμψε σε Ανακριτή από όπου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Τελευταίες ειδήσεις