Μεγαλέμπορος κοκαΐνης συνελήφθη στην Καλλιθέα

Μεγαλέμπορος κοκαΐνης συνελήφθη στην Καλλιθέα
29 Ιαν
2009

Ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους κοκαΐνης στην Αθήνα, έπεσε χθες βράδυ στα χέρια της Αστυνομίας, ενώ προσπαθούσε να πουλήσει σε ένα 33χρονο Έλληνα, ποσότητα 100 γραμμαρίων.

Ο 25χρονος αλλοδαπός, είχε εγκαταστήσει εργαστήριο όπου νόθευε και συσκεύαζε την κοκαϊνη. Ως κρυψώνα χρησιμοποιούσε αποκλειστικά και μόνο ένα διαμέρισμα, στο οποίο δεν διέμενε ο ίδιος, αλλά έκρυβε τα ναρκωτικά.

Ύστερα απο αξιοποίηση πληροφοριών και πολυήμερη έρευνα των ανδρών της Αστυνομίας, στο εργαστήριο αλλά και το διαμέρισμα του 25χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 2 κιλών και 592 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη 670 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη 10 γραμμαρίων, όπως επίσης μια νάιλον συσκευασία, που περιείχε σκόνη βάρους 9 κιλών και 340 γραμμαρίων, με την οποία νόθευε την κοκαΐνη. Επίσης, κατασχέθηκαν 1.690 ευρώ, χρήματα που προέρχονται από το εμπόριο κοκαϊνης, αλλά και τρεις συσκευές τηλεφώνου, με τις οποίες έκλεινε ραντεβού με τους πελάτες του.

Ο μεγαλέμπορος, είχε εξοπλίσει το εργαστήριο του, με μια μηχανική πρέσα και έναν ηλεκτρονικό αναμεικτή.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το τελευταίο διάστημα ο 25χρονος είχε πουλήσει περίπου 25 κιλά, με τζίρο που ξεπερνά το ενάμισι εκατομμύριο ευρώ.

Ο 25χρονος, αλλά και ο 33χρονος Έλληνας συνεργός του, θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Τελευταίες ειδήσεις