Στην Καλλιθέα έβρεξε τρίποντα - Οι "Πατάτες" λύγισαν τους "Χλιμίντζουρες"

Φωτογραφίες: Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης Φωτογραφίες: Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης
19 Μαϊ
2017

Ένα διήμερο γεμάτο μπάσκετ έζησαν εκατοντάδες παιδιά στην Καλλιθέα.
416 αγόρια και 52 κορίτσια συγκεντρώθηκαν στην καρδιά της Καλλιθέας και διασκέδασαν με το αγαπημένο τους άθλημα, στo πλαίσιo των αθλητικών εκδηλώσεων που πραγματοποίησε ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης του δήμου Καλλιθέας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Σκοπός της αθλητικής εκδήλωσης ήταν να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά Δημοτικών-Γυμνασίων-Λυκείων, αγόρια και κορίτσια, να παίξουν, να διαγωνιστούν σε ελεύθερες βολές και τρίποντα και να διασκεδάσουν με τους φίλους τους.

tournoua3x3-2017 2

Η ανταπόκριση των παιδιών της Καλλιθέας ήταν πραγματικά εντυπωσιακή αφού κατέκλυσαν και τις δύο ημέρες όλα τα γήπεδα που είχαν διαμορφωθεί για την διεξαγωγή του Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3x3, στο χώρο που διαμορφώθηκε επί των οδών Ματζαγριωτάκη & Εσπερίδων (έναντι Πάρκου Δαβάκη) του Δήμου Καλλιθέας.

Νικητές στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών ήταν ο Μιχάλης Μπέλος και η Αναστασία Βασιλακοπούλου. Την 1η θέση κατέκτησε στην κατηγορία των 2004 στις ελεύθερες βολές ο Γιώργος Σιδηρόπουλος, ενώ ο ίδιος αθλητής αναδείχθηκε τρίτος στην τελική κατάταξη όλων των ηλικιών αγοριών-κοριτσιών. Στο διαγωνισμό τριών πόντων νικητές ήταν ο Χαράλαμπος Γιαννακόπουλος και η Θεοδώρα Μεσσήνη.

tournoua3x3-2017 7

tournoua3x3-2017 4

tournoua3x3-2017 9

tournoua3x3-2017 3

Στα 3με3 την 1η θέση κατέκτησαν οι "Potatoes bc" του τμήματος Μίνι στην κατηγορία των 2004 και την 1η θέση οι "Πρωταθλητές bc" του τμήματος Τζούνιορ Α' στην κατηγορία των 2006. Την 2η θέση κατέκτησαν οι "Χλιμίντζουρες bc" και την 3η θέση οι "Tall bc" στους 2004.

tournoua3x3-2017 12
O δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης απονέμει τα μετάλλια στους νεαρούς αθλητές

Το «παρών» έδωσαν ο Βαγγέλης Λυμπεράτος, πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Γιάννης Μακρής, ο Δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, ο πρόεδρος του ΟΠΑΑ «Γιάννης Γάλλος» Κωνσταντίνος Ευσταθίου και ο αντιπρόεδρος Σταύρος Ζάκας, οι οποίοι έκαναν και τις απονομές.

eftsathiou-tournoua3x3-2017
Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης του δήμου Καλλιθέας, Κώστας Ευσταθίου, σε αναμνηστική φωτογραφία με ανερχόμενους αστέρες του Ελληνικού Μπάσκετ

 

Τελευταίες ειδήσεις