Ντου

Ντου
18 Ιουν
2016

Είδαν κι απόειδαν οι σκαφάτοι με το μπάχαλο στη μαρίνα, στείλανε στην ΕΤΑΔ μια τρισέλιδη επιστόλα να με το συμπάθειο! Την οποία την έκανε χαρτοπόλεμο ο Κάρναβος στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και την μοίρασε στους αρχηγούς των παρατάξεων.

Κι έκανε ντου η πονηρή (η ΕΤΑΔ) στα στέκια που αράζουν διάφοροι περίεργοι τύποι στο λιμάνι της Καλλιθέας. 

Πάμε ξανά: οι Όμιλοι καλέσανε την ΕΤΑΔ. 

Έτσι, λοιπόν για δύο ημέρες συνεχόμενες  στα φανερά και ποιό ςξέρει πόσες στα κρυφά.. πηγαινοέρχονταν στην μαρίνα τα πραχτόρια της ΕΤΑΔ. Τεχνικοί σύμβουλοι, δικηγόροι, φωτογράφοι, κόσμος!

Γιατί έκοψε ο δήμος το ρεύμα στους προβλήτες ρωτούσαν, κάτι πολύπριζα βρήκαν και κάτι καλώδια ακολουθούσαν και φωτογράφιζαν, για κάποια σκάφη ρωτούσαν τίνος είναι, κάτι στα κτίρια μετρούσαν, πολλές ερωτήσεις κάνανε, πολύ δουλειά!

Αυτό! Μέχρι εδώ, προς το παρόν! Έτσι για να έχει αγωνία!

 

Τελευταίες ειδήσεις