Λασκαρίδης: Να κληθούν στο δημοτικό συμβούλιο Ασκούνης και Μαργωμένος

Λασκαρίδης: Να κληθούν στο δημοτικό συμβούλιο Ασκούνης και Μαργωμένος
21 Μαρ
2016

 Ο πρώην δήμαρχος Καλλιθέας, Κώστας Ασκούνης και ο πρώην Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης, Γιώργος Μαργωμένος ζητά ο επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης, να προσκληθούν στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης για το θέμα της μαρίνας. 

Μεταξύ άλλων θεμάτων, στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης θα γίνει συζήτηση για την λειτουργία της μαρίνας με την συμμετοχή όλων των προέδρων των ναυταθλητικών Ομίλων, και εκπροσώπων της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, των Ναυτοπροσκόπων και των Αλιέων.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του κ. Λασκαρίδη, έχει ως εξής:

"Κύριε πρόεδρε,
Με αφορμή το θέμα «Ενημέρωση και συζήτηση για τη λειτουργία της ναυταθλητικής μαρίνας» που έχει εισαχθεί στην ημερησία διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου της 23ης Μαρτίου 2016, έχω να προτείνω τα εξής:
-Το θέμα, λόγω του εξαιρετικού ενδιαφέροντός του, να συζητηθεί 1ο κατά σειρά, κι όχι τελευταίο
-Να κληθούν από το προεδρείο και να πάρουν το λόγο, ο τέως δήμαρχος της πόλης, ο τέως πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» και οι πρόεδροι των ναυταθλητικών συλλόγων που στεγάζονται στην περιοχή.
Υπενθυμίζω, τέλος, ότι πάγια θέση της παράταξής μας, όπως αυτή εκφράζεται από 18 μηνών και πλέον, είναι η διενέργεια ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα της μαρίνας Καλλιθέας".

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2009 που παραχωρήθηκε η μαρίνα και οι γύρω κτιριακές εγκαταστάσεις στον δήμο Καλλιθέας είναι η πρώτη φορά κατά την οποία καλούνται οι εμπλεκόμενοι φορείς στο δημοτικό συμβούλιο με θέμα την δημιουργία ναυταθλητικού κέντρου και σύμφωνα με το εισηγητικό, την απρόσκοπτη είσπραξη των τελών ελλιμενισμού.  

Τελευταίες ειδήσεις