Χριστούγεννα στην Καλλιθέα! Το ανάψαμε και φέτος. Όλη η πόλη μια αγκαλιά

Χριστούγεννα στην Καλλιθέα! Το ανάψαμε και φέτος. Όλη η πόλη μια αγκαλιά
15 Δεκ
2015

Εκατοντάδες κάτοικοι της Καλλιθέας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και την Παρασκευή το απόγευμα κατέκλυσαν την πλατεία Δαβάκη όπου κήρυξαν όλοι μαζί την έναρξη της εορταστικής περιόδου στην πόλη.

Φωτορεπορτάζ: Ελεάνα Φλασκή


chr-2015-002
Σε γιορτινό κλίμα ο Δήμος Καλλιθέας μετά την ενθουσιώδη τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρουchr-2015-003


Δείτε την στιγμή που ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δένδρο

 

Και δεν μας πτόησε ο καιρός! Και μετρήσαμε αντίστροφα μαζί με τον δήμαρχο μας! Και το ανάψαμε και φέτος! Και ξανά Χρόνια Πολλά - Καλά Χριστούγεννα από την Καλλιθέα σε όλη την Ελλάδα!

Δημοσιεύτηκε από kallitheaonline.gr στις Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου έγινε από τον Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο ο οποίος στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε: 

«Φέτος, κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να έχουμε τα καλύτερα, τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα στην Καλλιθέα. Έχουμε δημιουργήσει πάνω από 130 εκδηλώσεις για όλες τις ημέρες και για όλη την οικογένεια. Το χωριό του Αϊ Βασίλη, Χριστουγεννιάτικες συναυλίες, πολλές παιδικές θεατρικές παραστάσεις, αναγνώσεις παραμυθιών, χοροί, παιδικοί ήρωες, εργαστήρια για παιδιά, η Λευκή Ημέρα των εμπορικών καταστημάτων και τόσα άλλα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτό το πρόγραμμα. Τους ανθρώπους του δήμου μας, των δημοτικών επιχειρήσεων, των συλλόγων, των ιδιωτικών επιχειρήσεων της πόλης μας. Όλη η Καλλιθέα συνεργάζεται, όλη η πόλη δίνει τον καλύτερο εαυτό της για να χαρίσει στους Καλλιθεάτες μια μοναδική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.
Η Καλλιθέα είναι μια πόλη ζωντανή, μια πόλη ευαισθησίας, μια πόλη που ξέρει να αγαπά και να προσφέρει. Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης αλλά και η γιορτή της πόλης μας!».

chr-2015-005
Ο Άγιος Βασίλης περιμένει τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να φωτογραφηθεί μαζί τους και να του ψιθυρίσουν τι δώρο θέλουν για φέτος

Για τα παιδιά- αλλά και για όσους νοιώθουν παιδιά- ο Δήμος Καλλιθέας έχει στήσει στην πλατεία Δαβάκη «το χωριό του Αη Βασίλη», ενώ δεκάδες άλλες εκδηλώσεις θα ξεδιπλώνονται στην πόλη μέχρι τις 2 Ιανουαρίου. 

Ξεχωριστή μέριμνα έχει ληφθεί και για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που φιλοξενούνται στα ΚΑΠΗ της πόλης. Ο Δήμαρχος Καλλιθέας με πολλούς δημοτικούς συμβούλους, γιόρτασε μαζί τους και τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος παρά τις δύσκολες στιγμές βρίσκεται πάντοτε δίπλα τους.

 

Τελευταίες ειδήσεις