Πως οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας έφτιαξαν την μέρα ενός νεαρού ποδηλάτη

Πως οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας έφτιαξαν την μέρα ενός νεαρού ποδηλάτη
03 Απρ
2021

Δεν περιγράφεται η χαρά ενός 35χρονου ποδηλάτη σήμερα το πρωί όταν του τηλεφώνησαν από την Αστυνομία.

Η αυξημένη παρατηρητικότητα των αστυνομικών της Ασφάλειας Καλλιθέας και ενώ εχθές το βράδυ παρακολουθούσαν αλλη υπόθεση, είχε ως αποτέλεσμα να εντοπιστούν επί της λεωφόρου Θησέως δύο σεσημασμένοι δράστες Αλβανικής καταγωγής.

Η συνολική εικόνα των δύο αυτών ατόμων κίνησε την περιέργεια των αστυνομικών.

Από την έρευνα που ακολούθησε βρέθηκε ότι το ποδήλατο αξίας 3.500 ευρώ το οποίο είχαν στην κατοχή τους, είχε αφαιρεθεί το βράδυ του Σαββάτου σε περιοχή του Παλαιού Φαλήρου μεταξύ γνωστού καταστήματος παιχνιδιών και του σταδίου TAE KWON DO.

Μάλιστα ο νόμιμος ιδιοκτήτης του ποδηλάτου είχε αναρτήσει αφίσες προσφέροντας αμοιβή 400 ευρώ ελπίζοντας ότι κάποιος θα τον βοηθήσει να το εντοπίσει.

aggelia amoivhs olo 1

 

Προς μεγάλη του έκπληξη δέχθηκε σήμερα τηλεφώνημα από την Ασφάλεια Καλλιθέας για να περάσει από το Τμήμα και να παραλάβει το αγαπημένο του ποδήλατο.

Ο 35χρονος ιδιοκτήτης του ποδηλάτου δεν το πίστευε μέχρι που έφτασε εκεί. Το παρέλαβε χαρούμενος, δήλωσε την ικανοποίηση του και  φεύγοντας ευχαρίστησε τους Αστυνομικούς.

Και πράγματι μετά από αρκετές ημέρες με άστατο καιρό, αυτό το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για μια ήρεμη ηλιόλουστη βόλτα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα μεγάλος αριθμός ποδηλάτων έχουν αποδοθεί στους ιδιοκτήτες τους χάρη στις επισταμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας.

Δείτε περισσότερα εδώ:

Καλλιθέα: Δεκάδες ποδήλατα εντόπισε η Άμεση Δράση - Ολονύχτιες έρευνες από την Ασφάλεια Καλλιθέας

Μάνος Μεϊμαράκης

Τελευταίες ειδήσεις