Μαργαρίτη: “Στο μέλλον μαζί. Αφήνουμε πίσω μας το παρελθόν” – Σφραγίζει την κάλπη του β' γύρου

[IMAGE:kallitheaonline.gr] [IMAGE:kallitheaonline.gr]
29 Μαϊ
2019

Ξεκάθαρο, όπως άλλωστε διαφαινόταν είναι το μήνυμα της Βάσως Μαργαρίτη ενόψει του δευτέρου γύρου των δημοτικών εκλογών στην Καλλιθέα.

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ, αφού ευχαριστεί τους πολίτες, τα μέλη και τους φίλους του συνδυασμού της, χωρίς περιστροφές “σφραγίζει” την κάλπη της Κυριακής καλώντας τους πολίτες να ψηφίσουν για το μέλλον της πόλης, αφήνοντας πίσω το παρελθόν. 

Ακολουθεί η δήλωση της κ. Μαργαρίτη για τον δεύτερο γύρο:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τα εκατοντάδες μέλη και φίλους του συνδυασμού μας αλλά και όλους τους πολίτες της Καλλιθέας που στήριξαν την προσπάθειά μας.

Επιμείναμε σε μια καθαρά αυτοδιοικητική προσπάθεια για το καλό της Καλλιθέας, ενάντια στις δυνάμεις του παρελθόντος που θέλουν να χειραγωγήσουν το μέλλον της πόλης.

Αντισταθήκαμε σε αυτούς που θεωρούσανε και θεωρούν τον χώρο μας τσιφλίκι τους, θέλοντας να ποδηγετήσουν μια ολόκληρη παράταξη στις προσωπικές τους φιλοδοξίες.

Επιμείναμε σε μία προσπάθεια για το μέλλον, την διαφάνεια και την συνεννόηση στην πόλη μας. Η παρουσία μας στο νέο δημοτικό συμβούλιο θα αποτελέσει καταλύτη για τον δήμο, ο οποίος θα είναι δίπλα στους δημότες και θα ανταπεξέλθει στις προκλήσεις και προοπτικές που ανοίγονται.

Καλούμε όλους τους πολίτες της Καλλιθέας στον β΄ γύρο να ψηφίσουν για το μέλλον της πόλης και να υπερβούν το παρελθον”.

Τελευταίες ειδήσεις