Κάρναβος: "Περήφανοι και ευγνώμονες στους Ήρωες του '21" - Η Καλλιθέα τιμά την Εθνεγερσία

Κάρναβος: "Περήφανοι και ευγνώμονες στους Ήρωες του '21" - Η Καλλιθέα τιμά την Εθνεγερσία
25 Μαρ
2021

Χωρίς τη συμμετοχή κοινού και με περιορισμένο αριθμό ατόμων, για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων, πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Ηρώου της Καλλιθέας η κατάθεση στεφάνων προς τιμήν των Ηρώων της Ελληνικής Επανάστασης για τα 200 χρόνια από την Εθνεγερσία.

Στο μήνυμα του για την Επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος τόνισε:


“Γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από την εθνική παλιγγενεσία. Γιορτάζουμε μια τεράστια νίκη για τον Ελληνισμό αλλά και για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Οι Έλληνες, μέσα από τη θυσία τους και τις ιδέες τους, έδωσαν και πάλι το δικαίωμα στους λαούς να ελπίζουν για την ελευθερία!

Περήφανοι και ευγνώμονες στους ήρωες του '21! Χρόνια πολλά σε όλους!”

 

IMG 5051

 

Επετειακή Συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλλιθέας


Φέτος ο Δήμος Καλλιθέας τιμά την Ελληνική Επανάσταση του 1821 με ένα πενθήμερο εκδηλώσεων οι οποίες άρχισαν την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021.

Για σήμερα Πέμπτη έχει προγραμματισθεί ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα για την 25η Μαρτίου, στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας στις 20:00.

Η Δημοτική Φιλαρμονική με σκοπούς από όλη την Ελλάδα επιδιώκει να ενώσει τους απανταχού Έλληνες μέσω της μουσικής μας παράδοσης και να αποδώσει φόρο τιμής σε όλους όσους πολέμησαν και πολεμούν για τα πολύτιμα ιδανικά της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας δωρίζοντας τη ζωή τους στην ιστορία και μπαίνοντας στην αιωνιότητα.


Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το κανάλι του δήμου Καλλιθέας στο Youtube.

1821 200 xronia kallithea 3

Τελευταίες ειδήσεις