Κυρανάκης: Να πληρώσουν τις φθορές των καταλήψεων όσοι τις προκάλεσαν

Κυρανάκης: Να πληρώσουν τις φθορές των καταλήψεων όσοι τις προκάλεσαν
29 Σεπ
2020

Στις καταλήψεις των μαθητών και τις ζημιές που έχουν προκληθεί στα σχολικά συγκροτήματα, αναφέρθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” και τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη.

“Eίναι σωστό οι μαθητές να διεκδικούν αυτά που πρέπει να γίνουν για το δικό τους σχολείο. Είναι σωστό να διεκδικούν. Είναι λάθος όμως να το κάνουν με καταλήψεις, γιατί τα σχολεία τους, οι καθηγητές τους και όλες οι υποδομές πληρώνονται από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, ώστε τα σχολεία να είναι ανοιχτά και να μπορούν τα παιδιά να έχουν εκπαίδευση” δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

“Κανείς δεν έχει αρνηθεί το διάλογο. Τις καταλήψεις αρνούμαστε. Οι φθορές που προκλήθηκαν και συνεχίζουν να προκαλούνται στα δημόσια σχολεία θα πρέπει να εξατομικευτούν σε αυτούς που τις έκαναν και ο λογαριασμός να πάει στους γονείς τους. Σε συγκεκριμένο σχολείο διαπιστώθηκε πολύ μεγάλη φθορά σε εργαστήριο το οποίο είχε πληρωθεί από δωρεά 40.000 ευρώ”, υποστήριξε.

Τελευταίες ειδήσεις