Ξυλοκόπησαν ηλικιωμένη στη μέση του δρόμου για να την ληστέψουν - Σύλληψη-αστραπή από την ομάδα ΔΙΑΣ

Ξυλοκόπησαν ηλικιωμένη στη μέση του δρόμου για να την ληστέψουν - Σύλληψη-αστραπή από την ομάδα ΔΙΑΣ
02 Αυγ
2019

Με την ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ στην Καλλιθέα πύκνωσαν οι περιπολίες στην περιοχή με τα πρώτα χειροπιαστά αποτελέσματα. 

Ήταν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής όταν δύο αλλοδαπές είχαν ρίξει στο έδαφος επί της οδού Λασκαρίδου στην Καλλιθέα μια ηλικιωμένη γυναίκα και την χτυπούσαν με σκοπό να της αποσπάσουν χρήματα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες περιοίκων, τον ξυλοδαρμό της ηλικιωμένης επιχείρησε να αποτρέψει διερχόμενος πολίτης ο οποίος κατάφερε να ακινητοποιήσει την μια από τις δύο αλλοδαπές, η οποία στη συνέχεια του ξέφυγε προκαλώντας του μικροτραύματα με τα νύχια της.

Από το σημείο εκείνη την στιγμή περνούσε ομάδα ΔΙΑΣ η οποία βρισκόταν σε περιπολία στην περιοχή. Ο πολίτης έδωσε τις περιγραφές των δύο γυναικών στους αστυνομικούς για την αναζήτηση τους στην γύρω περιοχή.

Έπειτα από λίγα λεπτά οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ επέστρεψαν στο σημείο με τη μια από τις δύο αλλοδαπές, μια 18χρονη Βουλγάρα την οποία αναγνώρισαν διερχόμενοι πολίτες.

Η 18χρονη οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς στο ΑΤ Καλλιθέας όπου κρατείται, ενώ αναζητείται και η 15χρονη συνεργός της για τον ξυλοδαρμό και την απόπειρα ληστείας της ηλικιωμένης γυναίκας.

Μάνος Μεϊμαράκης

Τελευταίες ειδήσεις