Μαργαρίτη: "Να γυρίσουν στον δήμο τα ανείσπρακτα εκατομύρια από τα λιμενιάτικα"

[IMAGE:kallitheaonline.gr] [IMAGE:kallitheaonline.gr]
18 Απρ
2019

“Εμείς σεβόμαστε το δημόσιο χρήμα και δεν αλλάζω τίποτα από όσα έχω πει πέντε χρόνια για τη μαρίνα" τονίζει με δήλωση της η υποψήφια δήμαρχος Καλλιθέας, Βάσω Μαργαρίτη, υπογραμμίζοντας ότι "οι ενέργειες της νέας διοίκησης του δήμου Καλλιθέας να εισπράξει ο δήμος με αγωγές τα ανείσπρακτα τέλη ελλιμενισμού είναι προς την σωστή κατεύθυνση".

"Έχουμε ψηφίσει δύο φορές στο ΔΣ του οργανισμού της μαρίνας να προχωρήσει ο δήμος με τις αγωγές” συνεχίζει η κ. Μαργαρίτη. 

“Πήγε ποτέ κανείς τα προηγούμενα χρόνια από τον δήμο Καλλιθέας να πει στους εκατοντάδες ιδιοκτήτες σκαφών να πληρώνουν στον δήμο; Τώρα, οι άνθρωποι αυτοί ας πάνε στη Δικαιοσύνη να πουν που πλήρωναν. Γιατί κάπου πλήρωναν, αλλά όχι στον δήμο Καλλιθέας”.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης, Κωνσταντίνου Ευσταθίου, από τις αγωγές αυτές ο δήμος Καλλιθέας φιλοφοξεί να εισπράξει από τα ανείσπρακτα τέλη ελλιμενισμού παρελθόντων ετών ποσό που ξεπερνά τα 2,5 εκατομύρια ευρώ.

Δείτε επίσης: 
ΣΟΚ - Άνω των 2,5 εκατ. ευρώ τα ανείσπρακτα λιμενιάτικα - Οι πρώτες αγωγές για παράνομο πλουτισμό σε βάρος του δήμου Καλλιθέας


Τελευταίες ειδήσεις