Ανθρωποκυνηγητό από την Ασφάλεια Καλλιθέας για τους ληστές των μίνι μάρκετ

Ανθρωποκυνηγητό από την Ασφάλεια Καλλιθέας για τους ληστές των μίνι μάρκετ
25 Φεβ
2019

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Ασφάλεια Καλλιθέας για τον εντοπισμό και την σύλληψη των ληστών οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες ληστεύουν ψιλικατζίδικα και μίνι μάρκετ στην περιοχή.

Οι δράστες αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά του με κουκούλες και γάντια, εμφανίζονται οπλισμένοι με πιστόλια, χτυπούν κυρίως νυχτερινές ώρες, αρπάζουν τις εισπράξεις κι εξαφανίζονται.

Του Μάνου Μεϊμαράκη

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας γνωρίζουν τι αναζητούν και τους ψάχνουν παντού μέρα και νύχτα, υπερβαίνοντας κατά πολύ το ωράριο εργασίας τους, αλλά και τις ανθρώπινες αντοχές.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών επιχειρήσεων της Ασφάλειας Καλλιθέας για τον εντοπισμό των ληστών, προέκυψε και η καταδίωξη το μεσημέρι της Πέμπτης η οποία άρχισε από την καρδιά της Καλλιθέας και κατέληξε στο Μοσχάτο.

Η καταδίωξη
Το μεσημέρι της Πέμπτης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας παρατήρησαν επί της οδού Σαπφούς ένα ύποπτο όχημα, με τα χαρακτηριστικά οχήματος το οποίο συνέδραμε τους ληστές σε προ ημερών ληστεία στην οδό Ηρακλέους. Ακολούθησαν το αυτοκίνητο όταν ξαφνικά ο οδηγός άρχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς με κατεύθυνση την Ποσειδώνος. Άρχισε η καταδίωξη με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας να εγκλωβίσουν το όχημα στο Μοσχάτο. Ο ένας από τους επιβάτες κατόρθωσε να διαφύγει τρέχοντας, ενώ ο άλλος συνελήφθη αμέσως, αφού πριν επιχείρησε να απωθήσει τον αστυνομικό χτυπώντας με την πόρτα του συνοδηγού. Στο σημείο έφθασαν προς ενίσχυση αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, πρόκειται για δύο Γεωργιανούς οι οποίοι δεν συνδέονται με τις πρόσφατες ληστείες σε ψιλικατζίδικα και μινι μάρκετ της Καλλιθέας, όμως ήταν γνώριμοι στις Αρχές για σωρεία κλοπών, μάλιστα είχαν αποφυλακισθεί πρόσφατα.

Λίγη ώρα αργότερα από την σύλληψη του ενός στο Μοσχάτο, στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέα προσήλθε και παραδόθηκε και ο δεύτερος.

Τελευταίες ειδήσεις