Ονοματεπώνυμα

  • Read 4940 times
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών, κ. Χρήστος Καπάταης Ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών, κ. Χρήστος Καπάταης
08 Οκτ
2017

Έπρεπε να έρθουν στην Περιφέρεια η Δούρου κι ο Καπάταης για να ξεμπλοκάρει η αξιοποίηση των Ολυμπιακών Εγκαστάσεων στο θαλάσσιο μέτωπο Καλλιθέας-Μοσχάτου.

Έλεγε πέρυσι ο Καπάταης: "τα απαξίωναν για να τα πουλήσουν για ένα ευρώ". Αλλά ελάχιστοι γνώριζαν ότι το ΤΑΙΠΕΔ είχε ήδη απλώσει τα νύχια του επάνω από το καλύτερο μπαλκόνι της Αθήνας. Μόνο απόλυτο δίκιο είχε ο Καπάταης τότε όταν έλεγε αυτά και τον κοιτούσαν σαν εξωγήινο.

Επίσης, η στάση Κάρναβου στην πολύκροτη υπόθεση της "μαρίνας Καλλιθέας" ανέδειξε μια σειρά από προβλήματα στην περιοχή τα οποία άλλοι τα έκρυβαν κάτω από το χαλί. Με μαθηματική ακρίβεια ο Κάρναβος θα ζητούσε από την Περιφέρεια να χρηματοδοτήσει παρεμβάσεις στην περιοχή. Η αρχή έγινε με χρηματοδότηση για την εγκατάσταση μετρητών ηλεκτρικού ρεύματος σε κάθε προβλήτα της μαρίνας.

Ή μήπως δεν έγιναν απευθείας παρεμβάσεις στο ΤΑΙΠΕΔ από πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση: μαρίνα Καλλιθέας, ζητώντας το ΤΑΙΠΕΔ να αφαιρέσει την διαχείριση της μαρίνας από τον δήμο Καλλιθέας;... Βροχή τα τηλέφωνα...

Κάρναβος, Δούρου, Καπάταης και Ευσταθίου, οδήγησαν τις εξελίξεις μέχρι εδώ. Ένας να μην είχε την διάθεση... τίποτα δεν θα γινόταν! 

Ούτε ένας από τους βουλευτές που σύχναζαν στην περιοχή τα προηγούμενα χρόνια δεν έβαλε το χεράκι του να βοηθήσει. "Για να τα ξεπουλήσουν για ένα ευρώ τα απαξίωναν" έλεγε ο Καπάταης.

 

Τελευταίες ειδήσεις