Δωρεά τροφίμων αξίας 13.000 € για τους άπορους Καλλιθεάτες από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Δωρεά τροφίμων αξίας 13.000 € για τους άπορους Καλλιθεάτες από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών
29 Σεπ
2017

Τρόφιμα αξίας 13.000 ευρώ προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Καλλιθέας το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, για τις ανάγκες των Καλλιθεατών που δοκιμάζονται από την κρίση.

«Θεωρούμε ότι οι επιχειρήσεις θα πρέπει να δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο και σε αυτήν την προσπάθεια ο Δήμος Καλλιθέας είναι ο 8ος Δήμος που προσφέρουμε σήμερα τρόφιμα για τις πολύ μεγάλες ανάγκες που έχει σήμερα" δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΕΑ, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Συνεχίζοντας είπε: "Και βεβαίως πρέπει να πω στον δήμαρχο ένα μεγάλο μπράβο για τις προσπάθειές του. Πραγματικά νομίζω ότι δεν θα μπορούσαμε να δούμε διαφορετικά τα πράγματα, γιατί εμείς ζούμε από το λαό, ζούμε από τους ανθρώπους του μόχθου και άρα θέλουμε πραγματικά να μην υπάρχουν αυτές οι ανισότητες. Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί και αύριο με την Αρχιεπισκοπή. Εκτιμάμε ότι πραγματικά όλες οι επιχειρήσεις, όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα καθημερινά δείχνουν αυτή την ευαισθησία, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι η χώρα μας θα πάει μπροστά όταν συνενωθούν οι δυνάμεις προς το κοινό καλό».


Εικόνες γροθιά στο στομάχι για 5.000 άπορους Καλλιθεάτες - Στα σκουπίδια καθημερινά δεκάδες μερίδες φαγητού έξω από την Εστία Προσφύγων στην Καλλιθέα – Τι απαντά ο δήμος Καλλιθέας – Τι απαντά η Περιφέρεια Αττικής


 Κάρναβος: "Ευχαριστούμε! Θα πιάσει τόπο"

«Παρότι η ανθρωπιστική κρίση τρέχει εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει ακόμη έλλειμμα από ανθρώπους που έχουν διάθεση να βοηθήσουν και να συνεισφέρουν στην κατεύθυνση του εθελοντισμού" ανέφερε ο δήμαρχος Καλλιθέας.
"Με αυτόν τον τρόπο σήμερα το Επαγγελματικό Επιμελητήριο έρχεται και καλύπτει αυτό το κενό και προσφέρει από το υστέρημα των επαγγελματιών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καλλιθέας".

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά γι΄αυτή την προσπάθεια το Επαγγελματικό Επιμελητήριο και να διαβεβαιώσουμε ότι τα πολλά τρόφιμα που μας έφεραν, η σημαντική αυτή δωρεά θα πιάσει τόπο», είπε χαρακτηριστικά.

Τιμητικές πλακέτες

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου παρέδωσε στον δήμαρχο Καλλιθέας τιμητική πλακέτα τιμώντας τον για το έργο που προσφέρει, ενώ και ο Δήμαρχος προσέφερε τιμητική πλακέτα στον κ. Χατζηθεοδοσίου ευχαριστώντας το Επιμελητήριο για τη σημαντική του αυτή δωρεά.

eea dimos kallitheas 1 eea dimos kallitheas

 

Τελευταίες ειδήσεις