Φαίνεται

  • Read 5887 times
Φαίνεται
19 Σεπ
2017

Ο Κώστας Κόκουλος λοιδορήθηκε ανελέητα με κάθε αφορμή που εφευρέθηκε σε βάρος του, από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα τοπικού υπουργού Περιβάλλοντος στον δήμο Καλλιθέας.

Τι κι αν έχει κάνει την νύχτα μέρα κι όλη μέρα τρέχει μαζί με τους εργαζομένους. Αυτό κανείς δεν θα του το αναγνωρίσει.

Όπως κανείς δεν θα του αναγνωρίσει ότι είναι ο νεότερος αντιδήμαρχος σε όλη την Ελλάδα!
Είναι νέος, λέγανε, δεν κάνει για την δουλειά! Θα ήθελαν κανέναν κωλόγερο που να ξέρει καλά τη "δουλειά"...

Είναι άπειρος, λέγανε, θα τα κάνει μαντάρα! Θα θέλανε έναν έμπειρο να φορτώνει τις ευθύνες του στον προηγούμενο...

Είναι άνεργος, λέγανε, και έγινε αντιδήμαρχος για να βρει δουλειά! Μόνο άνεργος δεν ήτανε. Εργαζόταν επί σειρά ετών ως Ψυκτικός! Έχει φορτώσει κλιματιστικά στην πλάτη μέχρι τον 3ο ο τύπος γιατί ήταν χαλασμένο το ασανσέρ!...

Δηλαδή άμα του πεις: βάλε κόντρα ένα 18άρι και σφίξε με την καστάνια, ξέρει τι θα κάνει. Προφανώς, θα θέλανε στην θέση του κανέναν από αυτούς που από κάθε ανάθεση θα έπαιρνε ο ίδιος μίζα 18%.

Και τι δεν άκουσε αυτός ο πιτσιρικάς στην Καλλιθέα, αλλά κανείς δεν του αναγνώρισε ότι για κάθε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο ο δήμος Καλλιθέας εισπράττει μερικές δεκάδες ευρώ, από εκεί που για κάθε εγκαταλελειμμένο ο δήμος Καλλιθέας πλήρωνε τον ιδιώτη για να τα αποσύρει.

Μια καλή κουβέντα επίσης κανείς δεν βρέθηκε να πει για το γεγονός ότι με οτι που έληξε η μεγάλη απεργία στα σκουπίδια, ο δήμος Καλλιθέας εντός μόνο λίγων ημερών αποκατέστησε την Καθαριότητα. Μεγάλαιο κεφάλαιο στην Καθαριότητα είναι όμως και οι εργαζόμενοι. Ας αφήσουμε στην άκρη, ότι όταν επιχειρούν να βγάλουν άχρηστο έναν αντιδήμαρχο, αυτόματα δείχνουν ως άχρηστους όλους τους εργαζόμενους στον τομέα του.

Θα συνεχίσουν να τον λοιδορούν. Αλλά η δουλειά που γίνεται στην υπηρεσία Καθαριότητας φαίνεται! 

 

Τελευταίες ειδήσεις