Κοινότητα Βαρνάβα: "Σας ευχαριστούμε όλους! Σε ευχαριστούμε Καλλιθέα"

Κοινότητα Βαρνάβα: "Σας ευχαριστούμε όλους! Σε ευχαριστούμε Καλλιθέα"
14 Σεπ
2017

Βαρνάβας, Καπανδρίτι, Κάλαμος επουλώνουν ακόμα τις μεγάλες και βαθιές πληγές τους από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαϊές. 

Ο δήμος Καλλιθέας ήταν από τους πρώτους δήμους ο οποίος ανταποκρίθηκε αμέσως στις εκκλήσεις για βοήθεια στις πληγείσες περιοχές. 

Με μια υδροφόρα, έμψυχο και άψυχο υλικό προσέθεσε την δική του συνεισφορά με όλων των άλλων δήμων, πυροσβεστών, ιδιωτών, εθελοντών.

Του Μάνου Μεϊμαράκη

Εχθές η Κοινότητα Βαρνάβα δίνοντας στην δημοσιότητα μια πολύ συγκινητική επιστολή ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν και μεταξύ όλων και τον δήμο Καλλιθέας.

Η επιστολή της Κοινότητας Βαρνάβα είναι η εξής:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΝΑΒΑ
Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας που πέρασε το χωριό μας από τη φωτιά που μας ήρθε από τον Κάλαμο, πολλοί ήταν οι άνθρωποι που μας συμπαραστάθηκαν υλικά και ψυχικά.
Για όλους αυτούς, η Δημοτική μας Κοινότητα εκφράζει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, με τον κίνδυνο κάποιον να ξεχάσει και να τον πικράνει. Οι άνθρωποι που προσφέρουν από την καρδιά τους, όμως, ξέρω πολύ καλά ότι δεν είναι άτομα που τους αρέσει η προβολή, έτσι ελπίζω ότι θα με συγχωρέσουν αν κάποιον παραλείψω. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!! Πρώτοι παντού, με αυτοθυσία, με παλμό και ψυχή σε ό,τι τους ανατέθηκε!!

ashmakopoulou


Ευχαριστούμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση ανταπόκριση, την αυτοθυσία, τη γενναιότητα, την υπομονή με την οποία μας αντιμετώπισε! Για τους ίδιους ακριβώς λόγους ευχαριστούμε τη ΔΕΗ, που έκανε τα αδύνατα δυνατά για όλους μας. Τον ΟΤΕ που βοήθησε με έξτρα σήμα στην περιοχή. Tην ΕΥΔΑΠ για τη συμβολή της.

Ευχαριστούμε τον κ. Φιλίππου, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Πατούλη, την Υπεύθυνη Πολ. Προστασίας κα Τσούπρα, τους κκ. Μακρή, Καραμάνο, Βασιλόπουλο, Δαβάκη, Χαχλάκη.
Τα οχήματα της Περιφέρειας, τον ΣΠΑΠ και προσωπικά τον κ. Σιώμο, τους Εθελοντές του Προβάλινθου και τον κ. Δαμιανόγλου, την ΕΥΔΑΠ, την COMAR AE για την άμεση αποκατάσταση του αντλιοστασίου. Τους Δημάρχους από την Καστοριά, ως τη Σκάλα Λακωνίας, ως την Κρήτη, για την υλική και την ηθική τους στήριξη. Την κα Γεωργία Μαρτίνου για το ενδιαφέρον, την επίσκεψη και τη διάθεση για βοήθεια.
Τον Δήμο Καλλιθέας, Πεντέλης, Διονύσου, Ν. Ηρακλείου, Αριδαίας, Αγ. Στεφάνου, Ωρωπού, Ραφήνας-Πικερμίου, Πειραιά και παρακαλώ να με συγχωρέσουν όσοι ξέχασα!

Τους Δημοτικούς και τοπικούς Συμβούλους συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης για την παρουσία τους, τους Αντιδημάρχους που παραβρέθηκαν, την Γενική Γραμματέα και τους κκ. Μεγαγιάννη και Ζουμπουρλή.

Ευχαριστούμε τον κ. Σκλαβενίτη για τα νερά που οικειοθελώς μας πρόσφερε, ξαφνιάζοντάς μας ευχάριστα! Ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους και τα κανάλια, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, που ήταν μαζί μας όλες αυτές τις ώρες και μας βοηθούσαν να ενημερώνουμε τον κόσμο για την κατάσταση που επικρατούσε.

Ευχαριστούμε την Αθηνά Τρύπου για το νερό που μας πρόσφερε από τη γεώτρησή τους και το ρεύμα από τη γεννήτριά τους. Μας γέμισε πάνω από δέκα υδροφόρες και Πυροσβεστικά οχήματα τα οποία της χάλασαν τον κήπο και της έριξαν την περίφραξη!

Τέλος ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους που έτρεξαν να βοηθήσουν το χωριό και τους συνανθρώπους τους, με ό,τι μέσα είχε ο καθένας.

Με ευγνωμοσύνη, εκ μέρους της Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα,
Η Πρόεδρος
Ασημακοπούλου Χαραλαμπία

 

Ο δήμος Καλλιθέας στην μάχη με τις φλόγες σε Κάλαμο, Βαρνάβα, Καπανδρίτι - Η δραματική στιγμή με το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής - ΒΙΝΤΕΟ

 

Τελευταίες ειδήσεις