Καθημερινό φαινόμενο πλέον οι επιθέσεις κατά ζωής στην Καλλιθέα – Νέο περιστατικό με θύμα 40χρονο καταστηματάρχη - ΒΙΝΤΕΟ

Καθημερινό φαινόμενο πλέον οι επιθέσεις κατά ζωής στην Καλλιθέα – Νέο περιστατικό με θύμα 40χρονο καταστηματάρχη - ΒΙΝΤΕΟ
26 Ιουν
2017

 

Στην Καλλιθέα ο έλεγχος χάνεται. Καθημερινά σχεδόν και ένα περιστατικό κατά ζωής. Προ ημερών, υπέργηρος βασανίσθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι από ληστές για 200 ευρώ και ύστερα από λίγη ώρα κατέληξε. Εχθές το βράδυ, σε ένα άλλο περιστατικό η μια κουβέντα έφερε την άλλη και ο καυγάς έληξε με έναν 40χρονο καταστηματάρχη αιμόρφυρτο στο πεζοδρόμιο από δύο μαχαιριές.

Ρεπορτάζ: Μάνος Μεϊμαράκης

Πιό συγκεκριμένα, περίπου στις 11μισυ το βράδυ της Κυριακής μια κυρία με το σκυλάκι της περνά έξω από το καφενείο επί της οδού Αριστείδου 115 και στέκεται περιμένοντας το κατοικίδιο της να κάνει την ανάγκη του. Βγαίνει από το κατάστημα ο 40χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης ζητώντας της να απομακρύνει το κατοικίδιο από το σημείο και ακολουθεί έντονος διαπληκτισμός μέχρι που η κυρία αποχωρεί.

aristeidou-115-003

Ελάχιστα λεπτά αργότερα φτάνει στο σημείο συγγενικό της πρόσωπο, συναντά τον 40χρονο, αποχωρεί και επιστρέφει εκ νέου. Η δεύτερη επίσκεψη ήταν μοιραία. Ο συγγενής επιτίθεται κατά του 40χρονου με μαχαίρι καταφέρνοντας του δύο μαχαιριές, αφήνει τον ιδιοκτήτη του καφενείου αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο και εξαφανίζεται.

aristeidou-115-004

Κατά τη μεταφορά του 40χρονου στο Τζάννειο διαπιστώνεται ότι πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα στο νεφρό και μεταφέρεται στο νοσοκομείο Μεταξά. Πηγές του νοσοκομείου αναφέρουν ότι το θύμα δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο ενώ σφίγγει ο κλοίος για την σύλληψη του δράστη.

Η ελάχιστη δύναμη που έχει διαθέσει η Ελληνική Αστυνομία για την Καλλιθέα δεν επαρκεί για την αστυνόμευση της πόλης. Όμως οι επιθέσεις κατά ζωής τείνουν πλέον να γίνουν καθημερινό φαινόμενο, είτε εξαιτίας της αύξησης της μικροεγκληματικότητας, είτε για άλλους λόγους. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αλλάξει ακόμα και η φύση του μικροεγκλήματος, δηλαδή εύκολα μια διάρρηξη ή μια ληστεία για ασήμαντα ποσά ή τιμαλφή μικρής αξίας μπορεί να εξελιχθεί σε ανθρωποκτονία. Όσο λοιπόν η πόλη μένει αφύλακτη, θα θεριεύει και το θράσσος των κακοποιών.

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί τι αναφέρει περίκοικος

 

Τελευταίες ειδήσεις