"Που θα κρυφτείτε τώρα;" - Δικαίωση Χατζηιωαννίδη - Τι απαντά τους συκοφάντες

"Που θα κρυφτείτε τώρα;" - Δικαίωση Χατζηιωαννίδη - Τι απαντά τους συκοφάντες
26 Μαρ
2019

Με μια σκληρή ανακοίνωση σε όσους “βιάσθηκαν” με ανακοινώσεις, emails, δημοσιεύσεις, και “πύρινους” λόγους στα δημοτικά συμβούλια να στήσουν λαϊκό δικαστήριο σε βάρος του απαντά στους συκοφάντες του ο δημοτικός σύμβουλος, Πέτρος Χατζηιωαννίδης. 

Η ανακοίνωση του κ. Χατζηιωαννίδη έχει ως εξής:

“Βιάστηκαν όσοι με περισσή σπουδή ύψωναν φωνές εναντίον μου, για καταδίκη από το Εφετείο Αθηνών. Φωνές, ανακοινώσεις, δημοσιεύσεις της αντίπαλης δημοτικής παράταξης και επωνύμως μάλιστα, πριν στεγνώσει η μελάνη που καθαρογράφηκε η απόφαση του Εφετείου Αθηνών.

Σας πληροφορώ κ.κ., ότι ως Δημοτικός Σύμβουλος προσέφυγα στον Άρειο Πάγο και ήδη ο Άρειος Πάγος με την υπ’ αριθμ. 404/2019 απόφασή του, ανέτρεψε την απόφαση του Εφετείου ως μη νόμιμη και επανέπεμψε την υπόθεση εκ νέου στο Εφετείο.

Πού θα κρυφτείτε τώρα όλοι εσείς που υπεγράψατε φαρδιά-πλατιά, τις πύρινες ανακοινώσεις και υπεδεικνύατε στον Δήμαρχο να απομακρύνει εμέ τον αμαρτήσαντα και παρανομήσαντα κατ’ αυτούς Δημοτικό Σύμβουλο;

Λίγη εγκράτεια σε τέτοιου είδους λεπτές και ευαίσθητες περιπτώσεις δεν κάνει κακό κύριοι. Αλλά εσείς προτάσσετε το προσωπικό συμφέρον σας και το κομματικό βέβαια και δυσφημείτε και συκοφαντείτε άνευ λόγου και αιτίας ανθρώπους όπως εμέ, που το νομικό μας σύστημα θέλει αθώο έως ότου καταδικασθεί.

Σας πληροφορώ λοιπόν, ότι ουδεμία καταδίκη οριστική και αμετάκλητος εκκρεμεί και υπάρχει εις βάρος μου . Άλλες φορές λοιπόν να μάθετε να γράφετε και να κραδαίνετε ανακοινώσεις, όταν είσθε σίγουροι γι’ αυτά που γράφετε και διαδίδετε, διότι το λιγότερο που διαπράττετε είναι αδίκημα του κοινού Ποινικού Δικαίου.

Αυτά τα απολύτως λογικά δεν σας τα έμαθε κανείς; Ρωτήστε και κάποιον νομικό πριν προβείτε τέτοιου είδους ενέργειες, που πλήττουν βάναυσα τον θιγόμενο”.

Τελευταίες ειδήσεις