Λασκαρίδης: "Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του δημάρχου μέλος της Χρυσής Αυγής"

Λασκαρίδης: "Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του δημάρχου μέλος της Χρυσής Αυγής"
30 Μαρ
2017

Στην αποκάλυψη ότι δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του δημάρχου Καλλιθέας είναι μέλος της Χρυσής Αυγής, προέβη από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου εχθές ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, Λάζαρος Λασκαρίδης.

Ρεπορτάζ: Μάνος Μεϊμαράκης

Μάλιστα, ο κ. Λασκαρίδης επικαλέσθηκε ανάρτηση στο διαδίκτυο και φωτογραφικό υλικό στο οποίο ο δημοτικός σύμβουλος εικονίζεται να παρευρίσκεται σε συγκέντρωση οπαδών της Χρυσής Αυγής στην Καλλιθέα το 2012.

Επιπλέον, ο Λάζαρος Λασκαρίδης επικαλέσθηκε μαρτυρία στελέχους της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Καλλιθέα ότι τρείς δημοτικοί σύμβουλοι της διοικούσας παράταξης του δήμου είναι μέλη της ΧΑ.

Κάρναβος: Δεν γνωρίζω
Ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος απαντώντας αρνήθηκε ότι δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του είναι μέλος της ΧΑ.

"Μη βιάζεσθε να απαντήσετε..." ήταν το σχόλιο του δημοτικού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης Καλλιθέας, Γιώργου Αντωνακάκη προκαλώντας γέλιο και διάφορα σχόλια στην αίθουσα, ενώ ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Καλλιθέας, Βαγγέλης Παπαδάκης απευθυνόμενος στον δήμαρχο Καλλιθέας είπε: "Μετά θα πεις ότι δεν το 'ξερα...".

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Καλλιθέας διορθώνοντας την απάντηση του, εμμέσως πλην σαφώς...

Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί...


 

"Ντου" των ANTIFA στο δημοτικό συμβούλιο Καλλιθέας

Γαλανόπουλος σε Σοφιανίδη: "Βαρεθήκαμε τις μαλακίες σου εδώ μέσα"

 Περίπου... ανεξαρτητοποιήθηκαν 3 δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης του δήμου

Σφοδρή αντιπαράθεση Βάσως Μαργαρίτη - Σοφιανίδη με ολίγα... Γαλλικούλια

 

Τελευταίες ειδήσεις