ΣOK από Μαργαρίτη: Ο δήμος θα χάσει τη μαρίνα και όλα θα παραγραφούν

ΣOK από Μαργαρίτη: Ο δήμος θα χάσει τη μαρίνα και όλα θα παραγραφούν
29 Ιουλ
2016

Σε ένα σερί πολύ τολμηρών δήλωσεων προέβη η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΠΡΩΤΑ Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ, Βάσω Μαργαρίτη, απαντώντας στον δήμαρχο Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβο για την υπόθεση της μαρίνας.

Ρεπορτάζ: Μάνος Μεϊμαράκης

"Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα" είπε η κ. Μαργαρίτη "η μαρίνα θα αλλάξει χέρια και κάποιος άλλος δημόσιος φορέας θα έρθει να την διαχειρισθεί. Και να καλύψει όλα αυτά που έχουν γίνει πριν, όπως συμβαίνει δυστυχώς σε αυτή τη χώρα. Θα παραγραφούν ότι έχει συμβεί".

Η Βάσω Μαργαρίτη υποστήριξε ότι αυτό θα συμβεί γιατί, όπως είπε, όλα αυτά τα χρόνια ο δήμος Καλλιθέας ήταν κακός διαχειριστής της μαρίνας. 

Απαντώντας στον δήμαρχο Καλλιθέας αν η ίδια γνώριζε τι γινόταν όλα αυτά τα χρόνια στη μαρίνα, η κ. Μαργαρίτη ανέφερε ότι δεν γνώριζε. Και πιό συγκεκριμένα: "Και να ήξερα δεν μπορούσα να τα καταγγείλω αφού πρέπει να είμαι σύμφωνη με την δημοκρατία της παράταξης. Θα έπρεπε να έχω αποχωρήσει, να είχα παραιτηθεί" είπε, αφήνοντας άφωνους όλους μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Επίσης, κάλεσε τον δήμαρχο να διώξει όλα τα μη ναυταθλητικά σκάφη από τη μαρίνα για να γίνει επιτέλους η μαρίνα ναυταθλητική. 

Κλείνοντας, η κ. Μαργαρίτη τόνισε ότι δεν αλλάζει τίποτα απ' όσα έχει καταγγείλει για την υπόθεση της μαρίνας.

Παρακολουθήστε τα κυριότερα αποσπάσματα της τοποθέτησης της κ. Μαργαρίτη 

Τελευταίες ειδήσεις