Εκλογές στην Καλλιθέα με την σκέψη στην Θεσσαλία – Την Τρίτη ο Ασκούνης, την Πέμπτη ο Κάρναβος

Εκλογές στην Καλλιθέα με την σκέψη στην Θεσσαλία – Την Τρίτη ο Ασκούνης, την Πέμπτη ο Κάρναβος
11 Σεπ
2023

Σε βαρύ κλίμα για την απόλυτη καταστροφή της Θεσσαλίας από τις τελευταίες πλημμύρες ξεδιπλώνουν οι δημοτικές παρατάξεις τις προγραμματικές θέσεις τους για την επόμενη ημέρα στην Καλλιθέα.

«Είμαστε σοκαρισμένοι από τις εικόνες στην Θεσσαλία. Παρακολουθούμε με αγωνία τα γεγονότα και τις εξελίξεις. Όμως δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Στο εκλογικό μας κέντρο, Ελευθερίου Βενιζέλου 170, συλλέγουμε συγκεκριμένα τρόφιμα που ζητήθηκαν. Ας συμβάλλουμε όλοι μας» αναφέρει σε ανάρτηση στο fb ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας, Κώστας Ασκούνης.

Ο δήμος Καλλιθέας έχει δρομολογήσει ήδη την αποστολή των προμηθειών που συγκέντρωσε από πολίτες για τις πληγείσες περιοχές, ωστόσο σωματεία, φορείς, σύλλογοι αλλά και δημοτικές παρατάξεις δεν σταματούν να συγκεντρώνουν τρόφιμα, ρουχισμό και είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς.

Η παράταξη Ενωμένοι Μπροστά μάλιστα συνεχίζει την συγκέντρωση προμηθειών για τους πλημμυροπαθείς στην Θεσσαλία ακόμα και κατά την διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού της κέντρου αύριο, όπως και η δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση.

Μέσα σε αυτό το κλίμα υποψήφιοι και συνδυασμοί στην Καλλιθέα αναγκάζονται να τρέξουν τις τελευταίες προετοιμασίες για την μεγάλη εκλογική μάχη 8/10. Ειδικότερα σε ότι αφορά τους δύο μονομάχους, αύριο Τρίτη 12/9 στις 20:00 ο συνδυασμός Ενωμένοι Μπροστά, με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη πραγματοποιεί τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως 170), ενώ την Πέμπτη, 14/9 στις 19:00, εγκαινιάζει το εκλογικό του κέντρο στην Ελευθερίου Βενιζέλου 158, ο συνδυασμός του δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, Η Καλλιθέα Αλλάζει.

Τελευταίες ειδήσεις