Βάσω Μαργαρίτη - Σπάει τη σιωπή της για την υπόθεση της μαρίνας - Συνέντευξη-βόμβα

φωτο: kallitheaonline.gr φωτο: kallitheaonline.gr
10 Ιουν
2015

Κατηγορήθηκε από διάφορους κύκλους στην πόλη ότι γνώριζε τι γίνεται στη μαρίνα της Καλλιθέας. Σήμερα η άλλοτε Σιδηρά Κυρία του δήμου Καλλιθέας, επι σειρά ετών Αντιδήμαρχος Οικονομικών και τώρα επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Βάσω Μαργαρίτη, λύνει τη σιωπή της και απαντά.

Δηλώνει ανοιχτά και χωρίς να αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες ότι η Εκτελεστική Επιτροπή του δήμου Καλλιθέας στην οποία μετείχε, όπως και το δημοτικό συμβούλιο της πόλης δεν ενημερώθηκε ποτέ από την προηγούμενη διοίκηση του δήμου για την οφειλή του 1,5 εκατ. του δήμου Καλλιθέας από τις καταναλώσεις ηλεκτρικού ρεύματος και ύδατος στη μαρίνα και τις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις. Ποσό το οποίο η Εταιρία Ακινήτων του Δημοσίου σήμερα ζητά να εισπράξει από τον δήμο Καλλιθέας προειδοποιώντας μάλιστα και με αναγκαστικά μέτρα είσπραξης...

Η κ. Μαργαρίτη δήλωσε επίσης ότι από την προηγούμενη διοίκηση του δήμου δεν υπήρξε ενημέρωση ούτε μέσα στην παράταξη για το γεγονός ότι η ΕΤΑΔ προειδοποίησε τον δήμο Καλλιθέας για ανάκληση της σύμβασης παραχώρησης της μαρίνας και των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων, εξαιτίας αντισυμβατικών συμπεριφορών.

Στη συνέχεια η κ. Μαργαρίτη εκφράζει την άποψη ότι... σκόπιμα καθυστερούσαν οι διαδικασίες είσπραξης τελών ελλιμενισμού...

"Δεν μας ενημέρωσε ποτέ κανείς""Θεωρώ ότι οι διαδικασίες είσπραξης καθυστερούσαν σκόπιμα""Ούτε ο δήμος εισέπρατε, ούτε η ΕΤΑΔ, όμως κάποιοι πλήρωναν""Θα καταθέσω στον Εισαγγελέα""Για το κολυμβητήριο δεν γνώριζε κανείς στο δημοτικό συμβούλιο"Δήλωση για τη νέα διοίκηση του δήμου"Χτίζουμε από την αρχή το προφίλ της παράταξης και συνεχίζουμε"

Τελευταίες ειδήσεις