Αιφνιδιαστική επίσκεψη του Λιμενάρχη Σαρωνικού στη μαρίνα της Καλλιθέας - Τι ζήτησε, τι διορία έδωσε

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του Λιμενάρχη Σαρωνικού στη μαρίνα της Καλλιθέας - Τι ζήτησε, τι διορία έδωσε
06 Απρ
2015

Οπωσδήποτε έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η επίσκεψη του Λιμενάρχη Σαρωνικού, Πλωτάρχη του Λιμενικού Σώματος, κ. Λιάκου στη μαρίνα της Καλλιθέας προκειμένου να ενημερωθεί και προσωπικά, αλλά η μεγάλη είδηση είναι ότι η σημερινή διοίκηση του δήμου Καλλιθέας φέρεται αποφασισμένη να βάλει τάξη στη μαρίνα.

Στην επίσκεψη του ο Λιμενάρχης Σαρωνικού, συνοδεύομενος από τον Υπολιμενάρχη, κ. Ζώη και τον Προϊστάμενο του Λιμεναρχείου Φλοίσβου, κ. Στυλιανό, ζήτησε από τους εκπροσώπους των δύο εστιατορίων που λειτουργούν στη μαρίνα της Καλλιθέας, να τακτοποιηθούν άμεσα και χωρίς άλλες καθυστερήσεις όλα τα σχετικά θέματα για την αδειοδότηση τους.

Η εξέλιξη αυτή είναι ακόμα μια επιβεβαίωση των ρεπορτάζ του kallitheaonline.

Να σημειωθεί ότι, οι συγκεκριμένοι χώροι λειτουργούν παράνομα (έστω) από το 2009, σύμφωνα με όλα τα σχετικά έγγραφα αλλά και δηλώσεις στελεχών της διοίκησης του δήμου Καλλιθέας.

marina-estiatoria-blur

Σε περίπτωση που δεν τακτοποιηθούν τα ζητήματα αδειοδότησης μέχρι αμέσως μετά το Πάσχα, ο κ. Λιμενάρχης ήταν ξεκάθαρος, θα δώσει εντολή για σφράγιση των χώρων αυτών. Τα συγκεκριμένα καταστήματα μάλιστα και ο δήμαρχος Καλλιθέας, κ. Δημήτρης Κάρναβος σε πρόσφατη τοποθέτηση του στο δημοτικό συμβούλιο έχει χαρακτηρίσει "παραμάγαζα".

Μερικές ημέρες πριν την επίσκεψη του Λιμενάρχη Σαρωνικού στη μαρίνα, εκπρόσωποι του ενός εστιατορίου κατέθεσαν αίτηση πρόεγκρισης άδειας λειτουργίας, η οποία όμως απορρίφθηκε από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Καλλιθέας λόγω έλλειψης εγγράφων που να δικαιολογούν την νόμιμη σε αυτούς παραχώρηση χώρου στη μαρίνα για τη λειτουργία εστιατορίου.

Υπενθυμίζεται ότι η Εταιρία Ακινήτων του Δημοσίου έχει ζητήσει με εξώδικο της προς τον δήμο Καλλιθέας από το 2012 να ενημερωθεί μεταξύ άλλων, και για το καθεστώς λειτουργίας των δύο αυτών χώρων.

 

Τελευταίες ειδήσεις