Το kallitheaonline στον ρυθμό των γεγονότων - Έκτακτη δήλωση Αδωνη Γεωργιάδη για τα γεγονότα στο Παρίσι

Το kallitheaonline στον ρυθμό των γεγονότων - Έκτακτη δήλωση Αδωνη Γεωργιάδη για τα γεγονότα στο Παρίσι
09 Ιαν
2015

Παρακολουθήστε την έκτακτη δήλωση του υποψηφίου βουλευτή της Β' εκλογικής περιφέρειας Αθηνών, κ. Άδωνη Γεωργιάδη για τα γεγονότα στο Παρίσι. 
Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει καταγραφεί και επίσημα στο δημοτικό συμβούλιο Καλλιθέας, το 30% του πληθυσμού της πόλης αποτελείται από μετανάστες. Αρκετοί απο αυτούς τους ανθρώπους έχουν εισέλθει παράνομα στην χώρα, διαβιούν εδώ και φυσικά περιμένουν την ευκαιρία να ελληνοποιηθούν.

Όπως συμβαίνει παντού στην Ελλάδα, για την πλειοψηφία τους κανείς δεν γνωρίζει ποιοί είναι, καθώς δηλώνουν - όταν εντοπισθούν - ψευδή στοιχεία και άλλη χώρα καταγωγής.

Γενικότερα η συνύπαρξη μαζί τους στην Καλλιθέα είναι ειρηνική, όπως άλλωστε ήταν μέχρι προχθές και με τους Γάλλους πολίτες στο Παρίσι. Ούτε πάντως έχουν λείψει από την Καλλιθέα συγκρούσεις μεταξύ ντόπιων και αλλοδαπών. Υπενθυμίζεται η σύρραξη πριν μερικά χρόνια Ελλήνων και Πακιστανών στον χώρο του πρώην ιπποδρόμου όπου ακούσθηκαν και πυροβολισμοί και το περιστατικό πριν δύο περίπου χρόνια στην πλατεία Κύπρου μεταξύ Ποντίων και αλλοδαπών ύστερα από την σεξουαλική παρενόχληση νεαρής γυναίκας από αλλοδαπούς στην περιοχή των Τζιτζιφιών. Ύστερα από καταδίωξη των μεν από τους δε, η κεντρικότερη πλατεία της πόλης μετατράπηκε σε αρένα. 

Το γεγονός ότι ακόμα και από την πρώτη ημέρα εισόδου τους στη χώρα, θα τους αποδίδεται η ελληνική ιθαγένεια, όπως υποστηρίζουν σθεναρά διάφορα κόμματα, είναι οπωσδήποτε μεγάλο δέλεαρ για να ταξιδέψουν μέχρι τον λαθροπαράδεισο που λέγεται Ελλάδα εκατοντάδες χιλιάδες ακόμα οικονομικοί μετανάστες.

Μια οικονομική παράμετος της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα που όμως δεν αναφέρουν όσοι τάσσονται αμετακίνητα περί της ελληνοποίησης όλων ανεξαιρέτως είναι και η εξής: Οι περισσότεροι - νόμιμοι ή μη μετανάστες - εργάζονται στην χώρα μας νόμιμα ή παράνομα και κάθε μήνα μέσα από τράπεζες και ανταλακτήρια χρημάτων στέλνουν αρκετά εκατομύρια ευρώ στις χώρες προέλευσης τους για τις οικογένειες τους. Είναι ανθρώπινο και είναι λογικό να συμβαίνει, όμως μια αδύνατη και ασθενική οικονομία όπως η Οικονομία της Ελλάδας πλέον δεν αντέχει άλλο την διαρροή αυτή. 

Σε κάθε περίπτωση, τα γεγονότα του Παρισιού πρέπει να βάλουν όλους όσους παίζουν με τις τύχες του ελληνικού λαού σε βαθιές σκέψεις για την επόμενη ημέρα. Είναι πολύ πρόσφατη άλλωστε η αποκάλυψη ότι η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών εντόπισε στην Καλλιθέα άτομα που συνδέονται με Τζιχαντιστές.

charlie

Το kallitheaonline καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση και δολοφονία εναντίον των Γάλλων δημοσιογράφων. Οι κοινωνικές ελευθερίες και πολύ περισσότερο η Ελευθερία του Λόγου και η πρόσβαση ενός λαού στην πληροφορία δεν είναι διαπραγματεύσιμες έννοιες με φονιάδες και τρομοκράτες. 

 

Τελευταίες ειδήσεις