Όμιλος Σαλευρή - Από το 1970 εκπαιδεύει winners στην ζωή, στην καριέρα, στην κοινωνία

Από τις αρχές της δεκαετίας του '70, ο Όμιλος ΣΑΛΕΥΡΗΣ δραστηριοποιείται στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, στους τομείς των ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ και της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, έχοντας κερδίσει σημαντικές διακρίσεις και συνεργασίες.

salevris-school (4)

Με έδρα την Καλλιθέα και με τέσσερα υποκαταστήματα στο ενεργητικό του, έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες σπουδαστές όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζει δυναμικά την παρουσία του στο χώρο.

Με βασικό του στόχο την ουσιαστική στήριξη της εκπαίδευσης και εξέλιξης κάθε νέου, αναζητά, προβληματίζεται, εξασφαλίζει και προτείνει τα κατάλληλα εχέγγυα που του επιτρέπουν κάθε φορά, να μπορεί να ονειρεύεται, να διεκδικεί, να κατακτά και να κατοχυρώνει την κοινωνική και επαγγελματική του πρόοδο και καταξίωση.

salevris-school (2)

Θεωρώντας ότι η θέση και το έργο του δασκάλου έχει κεφαλαιώδη σημασία στην αγωγή και μόρφωση κάθε νέου, ο Όμιλος ΣΑΛΕΥΡΗΣ, στελεχώνεται από έμπειρο και άρτια καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό. Οι καθηγητές του ομίλου διαθέτουν τυπικά (πτυχίο ανώτατης εκπαίδευσης και άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, μεταπτυχιακές σπουδές/εμπειρία) και ουσιαστικά προσόντα. Με συνεχή επιμόρφωση σε παιδαγωγικές μεθόδους και τεχνικές, ακολουθούν μοντέλα διδασκαλίας προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε μαθητή, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο τη σκέψη, το στοχασμό, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία, συμβάλλοντας έτσι στην οικοδόμηση της προσωπικότητας και αυτοπεποίθησής του.

salevris-school (7)

Στα πλαίσια της κοινωνικής του δράσης, ο Όμιλος ΣΑΛΕΥΡΗΣ, πρωτοπόρος στην διδασκαλία ξένων γλωσσών και όχι μόνον, πιστεύοντας ότι η πρόσβαση στην γνώση είναι Δικαίωμα και όχι Προνόμιο, δημιουργεί ίσες ευκαιρίες για όλους. Ειδικότερα:

salevris-school (5)

Α) Επιβραβεύει την προσπάθεια αριστούχων μαθητών του Δήμου μας προσφέροντας Υποτροφίες σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες για ΔΩΡΕΑΝ φοίτηση σε προγράμματα ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ και ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ.

Β) Παρέχει ειδικά εκπτωτικά πακέτα εκπαίδευσης στους εργαζομένους Ομίλων Επιχειρήσεων και στα μέλη των οικογενειών τους. 

Γ) Προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις σε φοιτητές, πολυτέκνους, εκπαιδευτικούς, στρατιωτικούς και ανέργους.

salevris-school (8)

Με πρωταρχική και όχι συμπληρωματική θέση στην εκπαίδευση, ο τομέας της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ είναι επιφορτισμένος με την ευθύνη της εξέλιξης και βελτιστοποίησης των συνθηκών ζωής του σύγχρονου πολίτη. Μέσω του τομέα αυτού, κάθε ενδιαφερόμενος ανεξαρτήτου ηλικίας, έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει γνώσεις και δεξιότητες σε σύγχρονα ψηφιακά πεδία. Ο Όμιλος ΣΑΛΕΥΡΗΣ εφόσον είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο του ECDL, βοηθά τον σπουδαστή να φτιάξει το δικό του PORTFOLIO αποκτώντας πιστοποιήσεις διεθνώς αναγνωρισμένες - σημαντικό εργαλείο για την προσωπική και επαγγελματική του καταξίωση.

salevris-school (11)

Επιπρόσθετα, ο Όμιλος ΣΑΛΕΥΡΗΣ στηρίζοντας την δια βίου μάθηση και κατάρτιση ενηλίκων, οργανώνει σεμιναριακά προγράμματα Marketing, Management και Λογιστικής, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και το αντικείμενο εργασιών κάθε εταιρείας συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη και εδραίωσή τους στο παγκόσμιο εργασιακό περιβάλλον.

salevris-school (12)

(ΕΔΡΑ) ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ 32, ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΤΗΛ.: 210-9584001 & 2109594473

ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ 145, ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΤΗΛ.: 2109597526

ΑΧΙΛΛΕΩΣ 80 & ΠΛΑΤΩΝΟΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΤΗΛ.: 2109422102

ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ 99 & ΑΡΑΠΑΚΗ 1 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΤΗΛ.: 210-9536261

ΣΦΙΓΓΟΣ 86 – ΑΓ. ΣΩΣΤΗΣ ΤΗΛ.: 210-9334337

www.salevris.gr 

 

Τελευταίες ειδήσεις