ΤΑΛΙΑΚΟΥ - Μάθηση υψηλού επιπέδου, σύγχρονα μέσα, μοντέρνες αίθουσες, έμπειροι καθηγητές

Η εκμάθηση ξένων γλωσσών είναι πιο εύκολη απ΄όσο νομίζετε! Αρκεί να γίνεται από κατάλληλα άτομα, με σύγχρονες μεθόδους και στο σωστό περιβάλλον. Στα κέντρα ξένων γλωσσών και πληροφορικής "TALIAKOU" η γνώση είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι, στο οποίο όλοι μπορούν να συμμετάσχουν.

taliakou-andr (1)Οι έμπειροι διπλωματούχοι Έλληνες και ξένοι καθηγητές στα κέντρα ξένων γλωσσών και πληροφορικής "TALIAKOU", μέσω της μεθόδου "NLP" (νευρολογικός προγραμματισμός) αναγνωρίζουν τον τύπο κάθε μαθητή και αναπτύσσουν άμεσα τις δυνατότητές του ώστε να επιτυγχάνεται άριστη απόδοση.
Το pair-work system που εφαρμόζουν στην τάξη, βοηθά τους μαθητές να εκφραστούν στην ξένη γλώσσα και έτσι από τα πρώτα κιόλας επίπεδα καταφέρνουν να σχηματίσουν προφορικό λόγο. Τα role-play games βάζουν τους μαθητές σε real life situations (καταστάσεις εικονικής πραγματικότητας) και έτσι όχι μόνο εξασκούν την ξένη γλώσσα αλλά μαθαίνουν και στοιχεία της κουλτούρας της κάθε χώρας.

taliakou-andr (2)

Οι ξένες γλώσσες μπορούν να γίνουν παιχνιδάκι
Τα πλέον σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα (interactive whiteboards) που διαθέτουν οι αίθουσές, κάνουν το μάθημα πιο ευχάριστο από ποτέ και μαγνητίζουν το ενδιαφέρον του κάθε μαθητή. Με αυτό τον τρόπο οι μαθητές αποκτούν τη γνώση ήδη κατά τη διάρκεια του μαθήματος και στο σπίτι χρειάζεται μόνο η εξάσκηση.

taliakou-spart (1)

Στα προκαταρκτικά όμως επίπεδα της κάθε γλώσσας εφαρμόζουν in-class studying.
Οι μαθητές ολοκληρώνουν όλες τις εργασίες μέσα στη τάξη. Με τη μέθοδο αυτή οι μαθητές όχι μόνο δεν επιβαρύνονται με μελέτη στο σπίτι, αλλά τους διδάσκεται και ο τρόπος να μελετούν σωστά.

taliakou-spart (11)

Οι γονείς μπορούν να αισθάνονται σίγουροι για την πρόοδο των παιδιών τους, καθώς ενημερώνονται κάθε δύο μήνες με αναλυτική βαθμολογία, η οποία βασίζεται σε διαρκή αξιολόγηση των μαθητών με tests. Παράλληλα οι γονείς μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά από το τετράδιο εργασιών και επικοινωνίας που παρέχεται στους μαθητές μας εντελώς δωρεάν.

taliakou-andr (4)

Από το 1988
Τα κέντρα ξένων γλωσσών και πληροφορικής "TALIAKOU" προσφέρουν υψηλού επιπέδου μάθηση από το 1988. Σε όλα αυτά τα χρόνια έχουν καθιερωθεί μεταξύ των κορυφαίων κέντρων ξένων γλωσσών στην Καλλιθέα και την Αθήνα. Οι έμπειροι διπλωματούχοι Έλληνες και ξένοι καθηγητές, τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, οι μοντέρνες κλιματιζόμενες αίθουσες, σε συνδυασμό με την άριστη μεθοδολογία εγγυώνται το κορυφαίο επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

taliakou-spart (7)

Αυτό αποδεικνύεται και από το πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας των μαθητών που κυμαίνεται μεταξύ 80% και 100%!

Επιπλέον, με δίδακτρα προσιτά σε όλους οι γονείς μπορούν να αισθάνονται σίγουροι ότι έχουν επιλέξει το καλύτερο για το παιδί τους.

taliakou-spart (8)

Προσφέρουν ευχάριστο, φιλικό αλλά και ασφαλές περιβάλλον, διαθέτουν άνετες φωτεινές αίθουσες, εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα και διαδραστικούς πίνακες (interactive whiteboards).

taliakou-andr (3)
Επίσης, τα κέντρα ξένων γλωσσών και πληροφορικής "TALIAKOU" είναι πιστοποιημένα εκπαιδευτικά και εξεταστικά κέντρα του κορυφαίου πτυχίου ηλεκτρονικών υπολογιστών "International Diploma in IT Skills", που σήμερα είναι απαραίτητο στην αγορά εργασίας, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Χάρη στα ειδικά ολιγομελή τμήματα και με την τεχνική υποστήριξη της Vellum, μπορούν όλοι να αποκτήσουν ένα από τα πιο περιζήτητα πτυχία σήμερα. Σε όλους τους μαθητές προσφέρονται δωρεάν προσομοιώσεις εξετάσεων και ειδική έκπτωση για ταυτόχρονη παρακολούθηση ξένων γλωσσών και πληροφορικής.

taliakou-spart (20)

Σπάρτης 20, Καλλιθέα, Τ: 210 95 14 450
Ανδρομάχης 214, Καλλιθέα, Τ: 210 95 23 063
www.taliakou.gr

 

 

Τελευταίες ειδήσεις