Ανοιχτή επιστολή της Βάσως Μαργαρίτη: "Συνεχίζουμε. Προστατεύουμε όσα κατακτήσαμε. Αγωνιζόμαστε για όσα δεν κατορθώσαμε"

Ανοιχτή επιστολή της Βάσως Μαργαρίτη: "Συνεχίζουμε. Προστατεύουμε όσα κατακτήσαμε. Αγωνιζόμαστε για όσα δεν κατορθώσαμε"
05 Ιουν
2014

Ανοιχτή επιστολή μέσω της οποίας ευχαριστεί τους δημότες για την στήριξη της στον συνδυασμό της ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ, έδωσε στην δημοσιότητα η Αναπληρώτρια Δήμαρχος, κ. Βάσω Μαργαρίτη. 
Ταυτόχρονα, με την επιστολή αυτή, η κ. Μαργαρίτη δηλώνει ότι ο συνδυασμός της θα παραμείνει ενεργός.

"Συμπολίτες και συμπολίτισσες, φίλες και φίλοι,

Η Δημοτική παράταξη «Όλα για την Καλλιθέα μας», κάνοντας ένα ηθικό και τίμιο αγώνα με ειλικρίνεια και συνέπεια απέναντι στους πολίτες της Καλλιθέας, απέδειξε ότι με τη δύναμη της αποφασιστικής συλλογικότητας τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Δώσαμε μια πολύ δύσκολη μάχη, μόνοι μας, με πάθος και έμπνευση, έχοντας απέναντί μας ένα κλίμα πολιτικής επιθετικότητας, μικροπολιτικές σκοπιμότητες που έφταναν στα όρια του λαϊκισμού, αλλά και μια εξωθεσμική πολιτική που κυριάρχησε έναντι στην ουσία και το νόημα εννοιών και πράξεων.
Σεβόμενοι απόλυτα την επιλογή του λαού της Καλλιθέας, συγχαίρουμε τον Δημήτρη Κάρναβο για την εκλογή του και ευχόμαστε επιτυχία στην θητεία του για το καλό της πόλης μας.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλους όσοι πίστεψαν σε μας ότι θα παραμείνουμε ενεργοί και δυναμικοί, δίνοντας τον αγώνα μας στο πλευρό όλων των συμπολιτών μας, υπερασπιζόμενοι τις αρχές και αξίες της παράταξής μας και ταυτόχρονα, από τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης όχι μόνο θα εξακολουθήσουμε να προστατεύουμε και να διασφαλίζουμε εκείνα που με κόπους κατακτήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για όσα δεν κατορθώσαμε να πραγματοποιήσουμε έως σήμερα.

Θα ήθελα, τέλος, να ευχαριστήσω θερμά όσους και όσες συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιό μας , τους εθελοντές και συνεργάτες του συνδυασμού «Όλα για την Καλλιθέα μας» που δούλεψαν όλο αυτό το διάστημα, αλλά κυρίως, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο αυτό τον κόσμο που πίστεψε σε μας και μας τίμησε με την ψήφο του τόσο την πρώτη όσο και τη δεύτερη Κυριακή.

Συνεχίζουμε για την Καλλιθέα και το μέλλον μας.
Βάσω Μαργαρίτη".

 

Τελευταίες ειδήσεις