Η δήλωση του Βαγγέλη Παπαδάκη για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Καλλιθέα

papadakis-kentrikh-omilia 8


"Πολίτες της Καλλιθέας,

Συναγωνίστριες και συναγωνιστές,

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς όσες και όσους µας τίµησαν µε την ψήφο τους και να συγχαρώ όλους εκείνους µε τους οποίους δώσαµε µαζί τον προεκλογικό αγώνα µας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Έναν αγώνα που χαρακτηρίστηκε από εντιµότητα, αλληλεγγύη, αυταπάρνηση, ξεκάθαρο πρόγραµµα, πίστη για τη νίκη, και είχε σαν βασικό όπλο την άµεση και ειλικρινή επαφή µε τον κόσµο και όχι τη χρησιµοποίηση διάφορων µηχανισµών χειραγώγησης και υπόγειων πρακτικών.

∆εσµευόµαστε ότι έτσι θα συνεχίσουµε και θα αναπτύξουµε τη δράση µας στην πόλη καθηµερινά τα επόµενα χρόνια, για να υπερασπιστούµε αυτούς που µας ψήφισαν, αλλά και αυτούς που δεν µας ψήφισαν. Αξία µας είναι η πολιτική ανιδιοτέλεια, και καθήκον µας να εκφράσουµε τους συµπολίτες µας ανεξάρτητα από την ιδιαίτερη παραταξιακή προτίµησή τους.

∆εν καταφέραµε να πετύχουµε τον εκλογικό µας στόχο, αλλά αυξήσαµε τη δύναµή µας πάνω από 40% σε ποσοστά (περίπου 67% σε ψήφους). Το γιατί και πώς είναι µια συζήτηση που πρέπει να κάνουµε αργότερα. Αυτό που προέχει τώρα είναι οι εκλογές της Κυριακής 25 Μαΐου, όπου πηγαίνουµε και ψηφίζουµε µαζικά.

∆εν ψηφίζουµε κανέναν από τους δυο µνηµονιακούς υποψήφιους δηµάρχους, Κάρναβο ή Μαργαρίτη, γιατί η πολιτική τους µέχρι σήµερα, αλλά και αυτή που δυστυχώς στη συνέχεια θα επιχειρήσουν να εφαρµόσουν στην πόλη µας, είναι αυτό που εµείς θεωρούµε καταστροφή για τους συµπολίτες και την Καλλιθέα.

Αντίθετα, δουλεύουµε καθηµερινά για τον συνδυασµό της Ρένας ∆ούρου στην περιφέρεια και τον ψηφίζουµε στις 25 Μαΐου. Για να αναχαιτίσουµε την µνηµονιακή πολιτική στην Αττική των εκατοµµυρίων ανθρώπων, για να έχουµε ένα σοβαρότατο στήριγµα και στον δικό µας αγώνα εδώ στην Καλλιθέα, για να κρατήσουµε όρθια την πόλη µας.

Καλούς αγώνες!
Βαγγέλης Παπαδάκης
επικεφαλής της ∆ηµοτικής Κίνησης Πολιτών Καλλιθέας"

Τελευταίες ειδήσεις