Ανοιχτή στήριξη Ασκούνη στην Βάσω Μαργαρίτη, εν όψει δευτέρου γύρου

sthrixh-askounh-se-margarith 1

Mήνυμα ενότητας και νίκης έστειλαν το απόγευμα της Τρίτης, ο Κώστας Ασκούνης και η Βάσω Μαργαρίτη, από τα κεντρικά γραφεία της υποψηφίας Δημάρχου, επικεφαλής του Συνδυασμού "Όλα για την Καλλιθέα μας".

Απευθυνόμενη σε πολύ εγκάρδιο κλίμα, στους παρευρισκόμενους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και παρουσία του Κώστα Ασκούνη, η Βάσω Μαργαρίτη τόνισε μεταξύ άλλων:
"Ο πρώτος γύρος τελείωσε και πάμε για τον δεύτερο. Είναι αυτός που θα φέρει το τελικό αποτέλεσμα. Έλεγα όλες αυτές τις μέρες του προεκλογικού αγώνα ότι 16 χρόνια τώρα κάναμε ένα πολύ μεγάλο έργο. Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις αυτή η μεγάλη παράταξη με δήμαρχο τον Κώστα τον Ασκούνη να μείνει ενωμένη. Δεν τα κατάφερα. Βέβαια συνετέλεσε σε αυτό και η ασθένεια του Δημάρχου, που πρόεκυψε στην πιο κρίσιμη στιγμή του διαλόγου. Μας προέτρεψε η αλήθεια είναι, όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο να συνεχίσουμε τη διαβούλευση που αυτός ξεκίνησε από τα μέσα Νοέμβρη και να μείνουμε ενωμένοι. Δεν ακούσαμε την προτροπή του, μπορεί να έχουμε ευθύνες όλοι, ο καθένας θεωρεί ότι έκανε αυτό που έπρεπε. Δεν τα καταφέραμε, δεν τα βρήκαμε, δεν μείναμε ενωμένοι. Δώσαμε όλοι έναν αγώνα και ο λαός επέλεξε. Και επέλεξε την παράταξη, της οποίας υποψήφια δήμαρχος ήμουν εγώ".

Και η κυρία Μαργαρίτη πρόσθεσε:
"Ο Δήμαρχος κράτησε όλο αυτό τον καιρό, όπως δήλωσε, ίσες αποστάσεις και από τους δυο μας. Είπε και έλεγε όλο αυτό τον καιρό ότι είναι και τα δύο κομμάτια της δικής μου παράταξης , είναι δικά μου παιδιά και θα στηρίξω αυτόν που θα ξεχωρίσει για να πάει στο δεύτερο γύρο. Είναι σήμερα λοιπόν μαζί μας αποδεικνύοντας ότι όλα αυτά που έλεγε όλο αυτό τον καιρό είναι αληθινά. Είναι εδώ λοιπόν μαζί μας, θα μας πει ο ίδιος τι θέλει να κάνουμε, πώς θα το κάνουμε".

Ο απερχόμενος δήμαρχος, Κώστας Ασκούνης, εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή του στο πρόσωπο της υποψήφιας Δημάρχου Καλλιθέας Βάσως Μαργαρίτη και έστειλε μήνυμα ενότητας και νίκης προς όλα τα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους της παράταξης.

Κάνοντας έναν απολογισμό της πολύχρονης θητείας ο κύριος Ασκούνης στάθηκε ιδιαίτερα στα έργα του παραλιακού μετώπου και του ιπποδρόμου για τα οποία, όπως είπε, έδωσε ο ίδιος μάχη προκειμένου να γίνουν.Ο Κώστας Ασκούνης καταχειροκροτούμενος από τους υποψήφιους του Συνδυασμού και δεκάδες πολίτες, έδωσε στη συνέχεια της ομιλίας του το σύνθημα της νίκης:
"Την Κυριακή πρέπει να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια, πρέπει να συνεχίσουμε αυτό το έργο. Είμαι εδώ για να στηρίξω αυτή την προσπάθεια της Βάσως Μαργαρίτη, να στηρίξω αυτή την προσπάθεια διότι θεωρώ ότι όλα αυτά τα χρόνια, όπως είπα και την 25η Μαρτίου, που κάποιοι δυστυχώς εκείνη την ημέρα ασχημόνησαν όταν εκφωνούσα τον πανηγυρικό της ημέρας, εκεί είχα εκφωνήσει 30 πανηγυρικούς και κάποιοι δεν το σεβάστηκαν καθόλου, είπα λοιπόν τότε αγάπησα αυτή την πόλη, με τίμησε αυτή η πόλη, βάλαμε ψηλά τον πήχη αφήνουμε μια μεγάλη παρακαταθήκη και θέλω αυτή η παρακαταθήκη να συνεχιστεί με τη Βάσω Μαργαρίτη. Να είστε καλά, καλή επιτυχία".

Τελευταίες ειδήσεις