Ψαλιδόπουλος: "Δεν τελειώσαμε εδώ, τώρα αρχίζουμε"

psalidopoulos-1h-omilia-dt (2)

Τις ευχαριστίες του στους πολίτες της Καλλιθέας για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν τόνισε με ανακοίνωσή του από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Η Καλλιθέα Μπροστά ο υποψήφιος Δήμαρχος Θοδωρής Ψαλιδόπουλος.

Ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος σημείωσε στην ομιλία του στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους:

"Ως παράταξη φέραμε κάτι το νέο. Θέσαμε ένα καινούργιο πλαίσιο ιδεών και αρχών, πάνω στο οποίο πιστέψαμε ότι πρέπει να βασιστεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η Δημοκρατική Παράταξη για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο νέο της έργο. Αυτές τις νέες ιδέες υποστηρίξαμε και εμείς και ο κόσμος. Αυτές τις νέες ιδέες θα συνεχίσει να πρεσβεύει η δημοτική παράταξη "Η Καλλιθέα Μπροστά", τόσο σε επίπεδο Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και εκτός αυτού.

Η παράταξη δημιουργήθηκε για να δώσει μία σύγχρονη συνέχεια στις προσπάθειες των δημοκρατικών δυνάμεων της πόλης μας. Όπως όλες οι παρατάξεις ωστόσο, έτσι και "Η Καλλιθέα Μπροστά" αποτελεί έναν ζώντα και υπαρκτό οργανισμό.

Είναι λογικό ότι το πλέον κρίσιμο ερώτημα για τη δημοτική παράταξη είναι το τι ακριβώς θα γίνει με τη στήριξη κάποιου εκ των δύο συνδυασμών που πέρασαν στο δεύτερο γύρο. Κάτι τέτοιο θα αποφασιστεί τις προσεχείς ημέρες κατόπιν συνεδρίασης των στελεχών του συνδυασμού. Εκεί τα τεθεί το θέμα στο σύνολό του σε μία ολοκληρωμένη κουβέντα και θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις. 
Δεν τελειώσαμε εδώ,
Τώρα αρχίζουμε".

Τελευταίες ειδήσεις