Περνούν στο δεύτερο γύρο Μαργαρίτη - Κάρναβος

Περνούν στο δεύτερο γύρο Μαργαρίτη - Κάρναβος
18 Μαϊ
2014

Τελευταία ενημέρωση: 23:12
Κάρναβος - Μαργαρίτη περνούν στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών για την Καλλιθέα, σύμφωνα με την καταμέτρηση στο 22,5% των εκλογικών τμημάτων. Όσο περνάει η ώρα, η ψαλίδα ανάμεσα σε Βάσω Μαργαρίτη και Θοδωρή Ψαλιδόπουλου παραμένει σταθερά ανοιχτή ώστε να μην επιτρέπει στον συνδυασμό Ψαλιδόπουλου να ευελπιστεί.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετά αυξημένα είναι και τα ποσοστά της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Καλλιθέας, ενώ η Λαϊκή Συσπείρωση φαίνεται ότι υποχωρεί στα ποσοστά της

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί το εκλoγικό αποτέλεσμα μέχρι αυτή την ώρα

>>>


kallithea-by-sat

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 22:20

Σκληρή μάχη Θοδωρή Ψαλιδόπουλου - Βάσως Μαργαρίτη ψήφο - ψήφο για τη δεύτερη θέση. Σίγουρα στον δευτερο γύρο ο Δημήτρης Κάρναβος. Στο 15% των εκλογικών τμημάτων. 

>>>

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 21:20

Με καταμετρημένο το 10% των εκλογικών τμημάτων, φαίνεται ότι περνάνε στον δεύτερο γύρο Δημήτρης Κάρναβος - Βάσω Μαργαρίτη. Για την τρίτη θέση παλεύουν Τάκης Σκανδαλάκης - Θοδωρής Ψαλιδόπουλος και ακολουθούν Βασίλης Δημόπουλος, Βαγγέλης Παπαδάκης, Λάζαρος Λασκαρίδης, Κώστας Γρίβας. 

>>>

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19:15

Οι κάλπες έκλεισαν. Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε στην Καλλιθέα και η καταμέτρηση των ψήφων έχει ξεκινήσει. Όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Καλλιθέας αυτή τη στιγμή είναι με τα επιτελεία τους και αναμένουν τα πρώτα αποτελέσματα.

>>> 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18:30

Λιγότερο από μισή ώρα απομένει για να κλείσουν οι κάλπες. Η εκλογική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και οι τελευταίοι εκλογείς προσέρχονται στα σχολικά συγκροτήματα προκειμένου να ψηφίσουν. Σημαντικός παράγοντας όπως φαίνεται στις εκλογές αυτές ακόμα και τώρα λίγο πριν το κλείσιμο της κάλπης παραμένει η αποχή.

>>> 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 16:25

Αυξημένη η αποχή σε σχέση με τις δημοτικές εκλογές του 2010. Εξέλιξη η οποία επηρεάζει τα προγνωστικά. 

>>> 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15:17

Ομαλά διεξάγεται μέχρι αυτή την ώρα η εκλογική διαδικασία στην Καλλιθέα. Με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις έχει ψηφίσει περίπου το 1/3 των δημοτών ενώ σημαντική καταγράφεται μέχρι στιγμής η αποχή της νεολαίας. 

>>> 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 13:00

skandalakis-psifizei

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας, καθηγητής Ιατρικής, Τάκης Σκανδαλάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο μετά τις 10:30. Ακολούθως έκανε την εξής δήλωση:
«Σήμερα οι Καλλιθεάτες προσέρχονται στις κάλπες για να εκλέξουν την επόμενη δημοτική αρχή. Σήμερα οι Καλλιθεάτες ψηφίζουν για να δημιουργήσουμε μια πόλη πρότυπο. Από αύριο όλοι μαζί «Ενωμένοι για την Καλλιθέα» σηκώνουμε τα μανίκια και πιάνουμε σκληρή δουλειά για να κάνουμε την Καλλιθέα αντάξια της ιστορίας της».

>>> 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12:46

dinoun-psifodeltia

Ένταση στα μεγάλα εκλογικά κέντρα της πόλης καθώς εκπρόσωποι κάποιων συνδυασμών δίνουν ψηφοδέλτια σε πολίτες πριν την είσοδο τους στα εκλογικά κέντρα. Συγκεκριμένα, το πρωί γύρω στις 8:00 απειλήθηκαν μέχρι και επεισόδια μπροστά από το σχολικό συγκρότημα του Αγίου Νικολάου. Το περιστατικό έληξε με την παρέμβαση της αστυνομίας.

>>>

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 07:01  

Άνοιξαν οι 175 κάλπες σε 14 σχολικά συγκροτήματα της πόλης. Από τώρα και μέχρι τις 19:00, 8 υποψήφιοι δήμαρχοι και 515 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα δίνουν την μεγάλη μάχη των δημοτικών εκλογών.


Το kallitheaonline θα σας ενημερώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα με ανταποκρίσεις σε όλη την διάρκεια της ημέρας από τα εκλογικά κέντρα. 

Το kallitheaonline τηρώντας την δέσμευση του προς τους υποψηφίους δημάρχους, σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου κάλυψε την δραστηριότητα και των 8 συνδυασμών, χωρίς να αποκλείσει κανέναν.

Ελπίζουμε να βοηθήσαμε ώστε τα μηνύματα τους να φτάσουν στους δημότες και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους. Ας επικρατήσει ο καλύτερος, για το καλό της Καλλιθέας!

Σε περίπτωση που δεν έχετε ενημερωθεί επαρκώς για τις τελευταίες εξελίξεις στην πόλη, μπορείτε να βρείτε ότι σημαντικό αφορά τους συνδυασμούς καθώς και δικά μας ρεπορτάζ στην στήλη ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

Τελευταίες ειδήσεις