Επίσκεψη Μαργαρίτη σε παιδικούς σταθμούς

margarith-paidikoi-sta8moi-001

Τους βρεφονηπιοκόμους και τα μικρά παιδιά που φιλοξενούνται στους δύο Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της οδού Σωκράτους είχε την ευκαιρία να συναντήσει στην περιοδεία της στο κέντρο της πόλης, η επικεφαλής του Συνδυασμού "Όλα για την Καλλιθέα μας" και υποψήφια Δήμαρχος Βάσω Μαργαρίτη.

Η πρώην υπεύθυνη των παιδικών σταθμών σταθμών του Δήμου και νυν Aναπληρώτρια Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά, έστω για λίγο, το ιδιαίτερα σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελείται στον τομέα αυτό.

Αναλύοντας στους εργαζόμενους το πρόγραμμα του Συνδυασμού για την κοινωνική πολιτική του Δήμου, η υποψήφια Δήμαρχος Βάσω Μαργαρίτη ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Καλλιθέα χρειάζεται περισσότερους παιδικούς και βρεφικούς σταθμούς και παιδικά κέντρα για όλα τα παιδιά των Δημοτών μας, για να μπορούν οι γυναίκες να δραστηριοποιούνται και οι παππούδες και οι γιαγιάδες να ανακουφίζονται λίγο από το αποκλειστικό βάρος της ανατροφής και φροντίδας των εγγονιών τους.

Επεσήμανε ακόμη πως στόχος της νέας Δημοτικής ηγεσίας θα είναι να φροντίσει έτσι ώστε τα όλα παιδιά να πηγαίνουν σε ασφαλή και αισθητικά αναβαθμισμένα σχολεία.
"Οι Δημόσιοι παιδικοί σταθμοί και τα σχολεία μας μπορούν και πρέπει να είναι καλύτερα των ιδιωτικών", κατέληξε η κυρία Μαργαρίτη.

margarith-elliniki-paradosh-004

Επίσης, η κ. Μαργαρίτη παραβρέθηκε σε εκδήλωση αφιερωμένη στην ελληνική παράδοση στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας και στην οποία παραβρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Καλλιθέας Βάσω Μαργαρίτη.

Την εκδήλωση, που περιελάμβανε παραδοσιακούς χορούς και μουσική διοργάνωσαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Συνδυασμού "Όλα για την Καλλιθέα μας".

margarith-elliniki-paradosh-001

Στο σύντομο χαιρετισμό της η Υποψήφια Δήμαρχος Καλλιθέας Βάσω Μαργαρίτη τόνισε μεταξύ άλλων:
"Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε κιβωτό διατήρησης του ελληνικού πολιτισμού που θα αναδεικνύει την πολιτιστική ταυτότητα κάθε περιοχής της χώρας μας.Ταυτόχρονα δημιουργούμε μουσείο ελληνικής παραδοσιακής φορεσιάς και μουσικών οργάνων, διοργανώνοντας κάθε χρόνο εκδηλώσεις παραδοσιακής μουσικής, χορών, μεσογειακής διατροφής και τοπικών προϊόντων,έτσι ώστε η Καλλιθέα να καταστεί πόλος έλξης πολιτισμού αλλά και τουρισμού".


Τελευταίες ειδήσεις