
Η απερχόμενη διοίκηση Ασκούνη είναι στα πράγματα 16 χρόνια. Όχι;...
Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει και λάθη. Όχι;...
Έστω, έχουν σημειωθεί και παραλειψεις. Όχι;...
Ε, όχι φυσικά! Όχι, όχι, όχι!
Ε, τότε... Φίλοι, συνδημότες, αλήτες, πτηνά, we did it! Yea!
Όλα στην Καλλιθέα είναι αγγελικά πλασμένα και οι Καλλιθεάτες είμαστε υπερήφανοι όλοι που γίναμε ένας επίγειος Παράδεισος και τελικά κατάφεραν στην πόλη μας οι δυνάμεις του Καλού να καταβαραθρώσουν στο έρεβος της ανυπαρξίας τις δυνάμεις του Κακού. Κι έτσι δεν χρειάζεται ο Τζίζας να περάσει από την Καλλιθέα στην Δευτέρα Παρουσία, εμείς εδώ τα έχουμε λύσει όλα!
Δεν εξηγείται διαφορετικά γιατί βρισκόμαστε 18 ημέρες πριν τις εκλογές και η Καλλιθέα είναι ο μοναδικός δήμος της χώρας στον οποίο προεκλογικά αντιπολίτευση δεν κάνει κανείς από τις παραταξεις της αντιπολιτεύσεως. Δεν είναι τέλειο; Δεν είναι φανταστικό;
Και τότε αυτοί οι 515 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και οι 8 υποψήφιοι δημαρχαίοι γιατί θέλουν εκλογές στις 18 του μηνού;... Τι να τον κάνουμε τον δήμαρχο, εμείς πλέον είμαστε μια ουτοπία! Υπάρχει δήμαρχος στην ουτοπία;
Ε, κι αφού όλα είναι τέλεια στην Καλλιθέα, αλλά μιας και αυτοί όλοι κατεβαίνουν στις εκλογές, κατεβαίνουν στις εκλογές για ποιό λόγο;...
Σκέψου, αναγνωστικό κοινό, σκέψου, μην τα θες όλα έτοιμα! Κατεβαίνουν βρε κουτό γιατί το παράδειγμα της Καλλιθέας – ουτοπίας θέλουν να το μεταλαμπαδέυσουν σε άλλους δήμους που δεν είναι ακόμα ουτοπίες.
Πολύ ωραίαααα! Μήπως να δούμε και κανένα πρόγραμμα για άλλους δήμους αφού για την Καλλιθέα δεν έχουν;... Ολοκληρωμένο όμως, όχι τις ξεπέτες που βλέπουμε σε μονόφυλλα φυλλαδιάκια που σερβίρουν στον κόσμο στις πλατείες για πρόγραμμα του συνδυασμού.
Θέεεεελουουουουμε να δουουουουουουουμεεεεεεε τα πρόγρααααμμααταααα τους!
Πολίτες, να ζητάτε τα προγράμματα τους! Να τα ζητάτε, ωρέ!
Θα χαρούμε πολύ πολύ πολύ αν ανέβουν οι θερμοκρασίες στο πεδίο της αντιπαράθεσης τους επί των προγραμματικών θέσεων και μάλιστα, μαντέψτε! το kallitheaonline θα κάνει τα πάντα για να ανέβουν οι θερμοκρασίες!
Πιθανότερον είναι να μείνουμε με το μικρόφωνο στο χέρι βέβαια, αλλά μια φορά ακόμα εμείς το λέμε... Πλην μερικών εμβαλωματικών εξαιρέσεων προγραμματικές θέσεις συνδυασμών δεν βρίσκουμε να βάλουμε στο δημοσιογραφικό μικροσκόπιο και να προκαλέσουμε έναν δημόσιο διάλογο.
Μάλλον, πέρασαν ανεπιστρεπτί οι εποχές που τα κόμματα, οι παρατάξεις και οι συνδυασμοί μας έτριβαν στα μούτρα πολυσέλιδα προγράμματα τους και μας έστελναν στο σπίτι για διάβασμα με τις ώρες.
Άρα, στην Καλλιθέα είναι όλα τέλεια! Εκλογές γιατί να κάνουμε;...