Η Καλλιθέα στο επίκεντρο του Πανεπιστημιακού ενδιαφέροντος - Νέα παρέμβαση Σκανδαλάκη

skandalakis-xarokopeio-003

Στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας, Καθηγητής Ιατρικής, κ. Τάκης Σκανδαλάκης, σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρύτανη, κ. Δημοσθένη Αναγνωστόπουλο.

Ο κ. Σκανδαλάκης συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον Πρύτανη για θέματα του Πανεπιστημίου.

skandalakis-xarokopeio-004


Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας, τόνισε μεταξύ άλλων την ανάγκη στενότερης συνεργασίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και του δήμου Καλλιθέας και πρότεινε την δημιουργία ενός Εργαστηρίου Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, από το οποίο οι δήμοι και τα στελέχη των κοινωνικών υπηρεσιών τους θα αντλούν τεχνογνωσία ώστε αυτές να γίνουν περισσότερο αποδοτικές για τους πολίτες.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Σκανδαλάκης εκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Η Καλλιθέα έχει την τύχη στον αστικό ιστό να φέρει τρία μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, δύο Πανεπιστήμια και μια Δημόσια Σχολή τεχνών και επαγγελμάτων. Η σημερινή μου επίσκεψη στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο συμβολίζει τη σημασία που δίνει ο συνδυασμός μας «Ενωμένοι για την Καλλιθέα» στην ουσιαστική ένταξη των Πανεπιστημίων μας στην κοινωνική, οικονομική και πολιτισμική ζωή της πόλης μας.
Ως πανεπιστημιακός καθηγητής γνωρίζω τη δυναμική που μπορεί να δώσει σ΄ένα τόπο η ενσωμάτωση της Πανεπιστημιακής κοινότητας και η ενεργός συμμετοχή της στα τοπικά δρώμενα. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο συζητήσαμε με τον Πρύτανη της σχολής κ. Δημοσθένη Αναγνωστόπουλο, τον οποίο και ευχαριστώ πολύ για την άριστη συνεργασία που είχαμε, διατηρώντας τη βεβαιότητα ότι θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές επ΄ωφελεία όλων".

skandalakis-xarokopeio-007

Τον κ. Σκανδαλάκη συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Κοττέας, Μικέλα Τσόντζου. 

 

Τελευταίες ειδήσεις