Σαρωτικές παρεμβάσεις Σκανδαλάκη για τις Τζιτζιφιές και την παραλία της Καλλιθέας

skandalakis-matiatios-003

Δεύτερο κολυμβητήριο στην Καλλιθέα, ανάπλαση της πλατείας Τζιτζιφιών και σύνδεση της με την θάλασσα, δημιουργία εκθεσιακού κέντρου για τοπικές επιχειρήσεις, κ.α. περιλαμβάνονται στην δέσμη παρεμβάσεων που έκανε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας, Καθηγητής Ιατρικής, Τάκης Σκανδαλάκης

Ρεπορτάζ: Μάνος Μεϊμαράκης fb 50px
Φωτο: kallitheaonline.gr


Πιό συγκεκριμένα, στην συνάντηση μιας ώρας με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Παράκτιο Αττικό Μέτωπο Α.Ε., κ. Άρη Ματιάτο, που είχε το πρωί της Τετάρτης ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας, Καθηγητής Ιατρικής, κ. Τάκης Σκανδαλάκης, ενημερώθηκε για τις δρομολογούμενες εξελίξεις στο παραλιακό μέτωπο της πόλης καθώς και για το χρονοδιάγραμμα των εργασιών.


skandalakis-matiatios-002


Στη συνέχεια, ο κ. Σκανδαλάκης έθεσε ενώπιον του κ. Ματιάτου δέσμη παρεμβάσεων για την τελική διαμόρφωση του παραλιακού μετώπου της Καλλιθέας. Συγκεκριμένα:

1) δημιουργία κολυμβητηρίου μπροστά από το γήπεδο του Beach Volley
2) ανάπλαση της πλατείας Τζιτζιφιών και σύνδεση της με την παραλία
3)αξιοποίηση ενός γραμμικού κτιρίου και μετατροπή του σε εκθεσιακό χώρο και χώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων με συμμετοχή του δήμου Καλλιθέας στην διαχείριση.

Ο Πρόεδρος του Παράκτιου Αττικού Μετώπου δέχθηκε θετικά τις προτάσεις του υποψηφίου δημάρχου Καλλιθέας, Τάκη Σκανδαλάκη και δεσμεύτηκε να τις προωθήσει άμεσα στο Δ.Σ.

skandalakis-matiatios-001
Τον κ. Σκανδαλάκη συνόδευε ο Πολιτικός Μηχανικός, δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας, κ. Παναγιώτης Κοττέας


Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Σκανδαλάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είχαμε μια άριστη συνεργασία με τον κ. Ματιάτο, σκοπός της οποίας ήταν η ενημέρωσή μας για την πορεία και το χρονοδιάγραμμα των έργων στο παραλιακό μέτωπο, τα οποία σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση του Πολιτιστικού Κέντρου του Ιδρύματος Νιάρχου, θα δώσουν τεράστια υπεραξία στο Δήμο μας. Στόχος μας είναι η εντονότερη παρουσία του Δήμου Καλλιθέας στην πορεία υλοποίησης του έργου και η ουσιαστική ενσωμάτωση της πόλης μας με το παραλιακό μέτωπο επ΄ ωφελεία των κατοίκων της Καλλιθέας».

 

Τελευταίες ειδήσεις