Σκανδαλάκης: "Η Καλλιθέα δικαιούται Μονάδα Υγείας που να λειτουργεί 24 ώρες"

skandalakis-sto-ika-kalli8eas-(5)

Επίσκεψη στην Μονάδα Υγείας ΠΕΔΥ Καλλιθέας (πρώην ΙΚΑ Καλλιθέας) πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας και καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Τάκης Σκανδαλάκης.

Ρεπορτάζ: Μάνος Μεϊμαράκης fb 50px
Φωτο: kallitheaonline.gr

Ο κ. Σκανδαλάκης δεν έκρυψε την συγκίνηση αλλά και την χαρά του, καθώς εργάσθηκε για πολλά χρόνια στο ΙΚΑ Καλλιθέας ως Ιατρός ο ίδιος.

skandalakis-sto-ika-kalli8es (3-b)


Στην συνάντηση του με την Υπεύθυνη της Μονάδας Υγείας ΠΕΔΥ Καλλιθέας, κ. Δημακοπούλου και τους συνεργάτες της, ο κ. Σκανδαλάκης ενημερώθηκε διεξοδικά για τα προβλήματα και τις ελλείψεις στον νέο οργανισμό.

skandalakis-sto-ika-kalli8es (1)


Ο κ. Σκανδαλάκης ανέφερε τις μέχρι τώρα ενέργειες του, λέγοντας:

"Εχω μιλήσει με τον υπουργό Υγείας, κ. Άδωνη Γεωργιάδη, τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, κ. Κοντό και τον Διοικητή της ΔΥΠΕ Αττικής, κ. Κοντοζαμάνη, για την επάνδρωση του παλιού ΙΚΑ Καλλιθεάς με ιατρικό, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό για την 24ωρη λειτουργία της Μονάδας Υγείας στην Καλλιθέα" διότι όπως τόνισε ο κ. Σκανδαλάκης "ο δήμος Καλλιθέας και λόγω θέσεως και λόγω πληθυσμού το δικαιούται".

skandalakis-sto-ika-kalli8es


Τον κ. Σκανδαλάκη συνόδευαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΙΘΕΑ, κ. Βάνα Δαβάκη, κ. Ράνια Φιλιππίδου-Αναγνωστάκου, η κ. Δαριωτάκη Αρίστη, και ο διευθυντής του, κ. Νίκος Γιοβανίδης.

skandalakis-sto-ika-kalli8eas-(6)
Στην σημερινή του επίσκεψη στο πρώην ΙΚΑ Καλλιθέας, ο κ. Σκανδαλάκης είχε ταυτόχρονα την ευκαιρία να συναντήσει αρκετούς δημότες της Καλλιθέας και φίλους του από παλιά

 

Τελευταίες ειδήσεις