Ψαλιδόπουλος: "Θα τα καταφέρουμε" ...

psalidopoulos-1h-omilia-dt (3)

Από το δημοτικό Πάρκο Αθλητισμού και Αναψυχής ανακοίνωσε και επίσημα πλέον την Δευτέρα 8 Απρίλίου την υποψηφιότητα του για τον δήμο Καλλιθέας με τον συνδυασμό Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας, κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος.

Στην ομιλία του, με αναφορές στο λαμπρό έργο που έχει επιτελεστεί στο δήμο Καλλιθέας, ο κ. Ψαλιδόπουλος δεσμεύθηκε για την πιστή, επάξια και αδιάλειπτη συνέχιση του αγώνα για την ευημερία και πρόοδο ώστε να πάει η Καλλιθέα μπροστά.

Έδωσε έμφαση στην επιλογή του παλαιού ιπποδρόμου ως χώρου διεξαγωγής της εκδήλωσης, τονίζοντας ότι στην Καλλιθέα δεν υπάρχει πιο χαρακτηριστική περιοχή, για να συμβολίσει την πορεία που ακολουθεί ο δήμος, όσο οι Τζιτζιφιές, που πλέον ταυτίζονται με το μέλλον, την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Καλλιθέας.

psalidopoulos-1h-omilia (18)
Πριν την ομιλία του κ. Ψαλιδόπουλου προβλήθηκε ένα σύντομο ιστορικό της εξέλιξης του δήμου

Ανέλυσε τις απαντήσεις που δίνει ο ίδιος και ο συνδυασμός του για την ανασυγκρότηση του δήμου και τόνισε , ότι προς αυτή την κατεύθυνση δεν έχουν θέση τα παλαιά κατάστιχα των πελατειακών σχέσεων, οι ψεύτικες υποσχέσεις και τα ανεύθυνα συνθήματα. Και οι εκβιασμοί, οι μηχανισμοί, οι εσωκομματικές παρέες και οι φιλοδοξίες που αντιπροσωπεύουν το παρελθόν πρέπει να δώσουν τη θέση τους στο μέλλον, στην προσήλωση στο έργο για το καλό της Καλλιθέας.

psalidopoulos-1h-omilia (35)
Φωτο: kallitheaonline.gr

Επί των προγραμματικών θέσεων, στο επίπεδο της Παιδείας και του Πολιτισμού, η δημοτική παράταξη «Καλλιθέα Μπροστά», όπως σημείωσε ο κ. Ψαλιδόπουλος διεκδικεί το Στάδιο του Μπητς Βόλλεϋ για την ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη των αθλητικών δράσεων του Δήμου, αλλά και για ένα καλλιτεχνικό «Φεστιβάλ της Θάλασσας» κάθε Σεπτέμβριο. Την αξιοποίηση από το Δήμο και των άλλων Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, που σήμερα είναι εγκαταλελειμμένες και ο εξοπλισμός τους κλεμμένος, υπό τη διαχείριση του απρόσωπου Δημοσίου.

Ο συνδυασμός Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, είπε ο ο κ. Ψαλιδόπουλος, επιδιώκει να καταστήσει το Δήμο εγγυητή μιας συμφωνημένης ισορροπίας ανάμεσα στον ιδιωτικό τομέα και τις κοινωνικές ανάγκες των πολιτών για άθληση, αναψυχή και πολιτισμό.

Υπογράμμισε δε ότι, «η έξοδος από την κρίση και η ανασυγκρότηση των παραγωγικών και δημιουργικών δυνάμεων της χώρας μπορούν να επιτευχθούν μόνο με μέτρα κοινωνικής δικαιοσύνης, με αποκέντρωση, με περισσότερη αυτοδιοίκηση. Με περισσότερες αρμοδιότητες, εξουσία και πόρους στους Δήμους, με τη συμμετοχή τους στη δίκαιη αναδιανομή των φορολογικών εσόδων του Κράτους, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση των πολιτών».

Μετά την ομιλία του ο κ. Ψαλιδόπουλος κάλεσε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού στην εξέδρα.

psalidopoulos-1h-omilia-dt

Ακολουθούν στιγμιότυπα μετά το πέρας της ομιλίας του κ. Ψαλιδόπουλου

psalidopoulos-1h-omilia (45)
Φωτο: kallitheaonline.gr

psalidopoulos-1h-omilia (47)
Φωτο: kallitheaonline.gr

psalidopoulos-1h-omilia (48)
Φωτο: kallitheaonline.gr

Τελευταίες ειδήσεις