Αθλητικά παπούτσια, καπέλο και ραντεβού στην πλατεία

race381

Βάζουμε τα αθλητικά μας, φοράμε καπέλο και δίνουμε ραντεβού την Κυριακή 28 Απριλίου 2013 στην πλατεία Δαβάκη στις 9.30 το πρωί.


Εκεί έχει ορισθεί το σημείο εκκίνησης και τερματισμού για τον 2ο αγώνα σε δημόσιο δρόμο με τίτλο " Τρέχοντας στην Καλλιθέα "Kallithea Run". Το δρομικό αυτό αθλητικό γεγονός, το οποίο θα πραγματοποιηθεί κατά μήκος της Ελευθερίου Βενιζέλου(Θησέως) διοργανώνεται από τον Οργανισμό Παιδικής Αγωγής και Άθλησης "Γιάννης Γάλλος" του Δήμου Καλλιθέας σε συνεργασία με τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας και με την αιγίδα της Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ Πειραιά.

Οι αγώνες δρόμου που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν, χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες, αυτή των 10 χιλιομέτρων, των 5 χιλιομέτρων και αυτή του Κοινωνικού Αγώνα Δρόμου 2,5 χιλιομέτρων. Επίσης, έχει προγραμματιστεί και αγώνας για μαθητές Δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων.

Για τις δύο πρώτες κατηγορίες( 10 και 5 χλμ) πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 και για τα 2,5 χλμ μέχρι την Κυριακή 28 Απριλίου 2013 και ώρα 09.30. Τα σχετικά έντυπα δήλωσης καθώς επίσης και τους όρους συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο www.kallithearun.gr στην ενότητα "ΕΓΓΡΑΦΕΣ".

kallithearun2


Η Ο.Ε. της διοργάνωσης, Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run", θέλοντας να συμβάλλει στην ανοδική πορεία και την περαιτέρω ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα, να προσφέρει αυτήν την εναλλακτική μορφή άθλησης στους Δημότες αλλά και σε όλους τους δρομείς προχώρησε στην πρόσκληση συμμετοχής στον Αγώνα, προσδοκώντας στην ενεργή συμμετοχή των πολιτών, ώστε η πρώτη διοργάνωση να στεφθεί από μαζική συμμετοχή και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε να καθιερωθεί στην Αττική σαν μια σημαντική και κατ έτος επαναλαμβανόμενη διοργάνωση που εκτός των άλλων θα συμβάλει στην ενημέρωση όλων για τον μεγάλο στόχο της δημιουργίας, για την άθληση και την Αναψυχή του Μητροπολιτικού Πάρκου Καλλιθέας στην Παραλιακή ζώνη της Καλλιθέας.

Τελευταίες ειδήσεις