
Χωρίς παρατράγουδα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Η Καλλιθέα και φέτος τίμησε αξιοπρεπέστατα και υποδειγματικά με την παρουσία της το ιστορικό ΟΧΙ των Ελλήνων του 1940 με πρωταγωνιστές τους μαθητές των δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων της πόλης.
Αμέσως μετά την καθιερωμένη πανυγηρική ομιλία του δημάρχου Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη, η μαθητική παρέλαση στην Καλλιθέα άρχισε με το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας το οποίο πήρε το πιό ζεστό χειροκρότημα για την συγκινητική του παρουσία στις εορταστικές εκδηλώσεις.





Η εφετινή μαθητική παρέλαση πραγματοποιήθηκε χωρίς εξέδρα επισήμων, γεγονός που έφερε ακόμα πιό κοντά την δημοτική αρχή με τους πολίτες.



Στις ελάχιστες θλιβερές παραφωνίες που ακούστηκαν οι μαθητές της Καλλιθέας απάντησαν με τις παραδοσιακές τους φορεσιές.